Να στείλετε μήνυμα

ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ.

 

 

ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ η τυποποιημένη εφαρμοσμένη μηχανική και ο ποιοτικός έλεγχος χτίζουν την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας!  Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!

το www.steelfabricat.com

 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕμπορικά κτήρια χάλυβα

Γαλβανισμένη εμπορική στέγη ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα δομική για τη λεωφόρο αγορών

Πιστοποίηση
Κίνα FAMOUS Steel Engineering Company Πιστοποιήσεις
Κίνα FAMOUS Steel Engineering Company Πιστοποιήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

Γαλβανισμένη εμπορική στέγη ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα δομική για τη λεωφόρο αγορών

Κίνα Γαλβανισμένη εμπορική στέγη ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα δομική για τη λεωφόρο αγορών προμηθευτής
Γαλβανισμένη εμπορική στέγη ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα δομική για τη λεωφόρο αγορών προμηθευτής Γαλβανισμένη εμπορική στέγη ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα δομική για τη λεωφόρο αγορών προμηθευτής Γαλβανισμένη εμπορική στέγη ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα δομική για τη λεωφόρο αγορών προμηθευτής Γαλβανισμένη εμπορική στέγη ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα δομική για τη λεωφόρο αγορών προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Γαλβανισμένη εμπορική στέγη ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα δομική για τη λεωφόρο αγορών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: FAMOUS
Πιστοποίηση: ISO9001:2008, SGS, etc.
Αριθμό μοντέλου: ΔΙΚΟΙ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 PC
Τιμή: USD965~USD1165 per ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη συσκευασία στο εμπορευματοκιβώτιο ή το μαζικό σκάφος
Χρόνος παράδοσης: Με βάση τις ανάγκες του πελάτη
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 600.000 τόνοι το χρόνο
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικός τύπος: Στήλη χάλυβα Προδιαγραφή: Q345B, Q235B
Επεξεργασία επιφάνειας: Γαλβανισμένος ή χρωματισμένος Εγκατάσταση: Εύκολος
Σύστημα επένδυσης: Επιτροπές στεγών και τοίχων Χρώμα: Πελάτη που απαιτείται σαν
Χρήση: Αποθήκη εμπορευμάτων, εργαστήριο, υπόστεγο και ούτω καθεξής
Υψηλό φως:

γαλβανισμένη λεωφόρος δομή αγορών

,

γαλβανισμένη δομή λεωφόρων αγορών

,

Q235B γαλβανισμένη δομή

Γαλβανισμένη εμπορική στέγη ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα δομική για τη λεωφόρο αγορών

Το ζευκτόν σωλήνων αναφέρεται σε μια δομή δικτυωτού πλέγματος που διαμορφώνεται με τη σύνδεση γύρω από τις ράβδους στις άκρες. Το ζευκτόν κάνει το ζευκτόν να κτίσει υλικό οικονομικό, και η δομή είναι ελαφριά σε βάρος, και είναι εύκολο να διαμορφωθούν οι διάφορες μορφές για να προσαρμόσει στους διαφορετικούς σκοπούς, όπως τα απλά υποστηριγμένα ζευκτόντα, τις αψίδες, τα πλαίσια, και τους πύργους.

 

Έναντι της δομής πλέγματος, η σωληνοειδής δομή ζευκτόντων σώζει στη χαμηλότερη χορδή τα διαμήκη μέλη και τις σφαιρικές ενώσεις του πλαισίου πλέγματος, που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των διάφορων μορφών οικοδόμησης, ειδικά η κατασκευή των στρογγυλών αψίδων και οι αυθαίρετες κυρτές μορφές είναι πιό συμφέρουσες από τη δομή πλέγματος. Η σταθερότητά της είναι προς όλες τις κατευθύνσεις η ίδια, σώζοντας την υλική κατανάλωση. Η δομή ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα αναπτύσσεται βάσει της δομής πλέγματος. Έναντι της δομής πλέγματος, έχει τα μοναδικές πλεονεκτήματα και τη δυνατότητα πραγματοποίησής του, και το ποσό δομικού χάλυβα είναι επίσης πιό οικονομικό.

 

Απόδοση:

1. Δύναμη:

Ο δείκτης δύναμης του χάλυβα αποτελείται από το ελαστικό όριο σe, το όριο σy παραγωγής, και το εκτατό όριο σu. Το σχέδιο είναι βασισμένο στη δύναμη παραγωγής του χάλυβα. Η υψηλή δύναμη παραγωγής μπορεί να μειώσει το βάρος της δομής, εκτός από το χάλυβα, και να μειώσει το κόστος. Η εκτατή δύναμη σu είναι η μέγιστη πίεση που ο χάλυβας μπορεί να αντισταθεί πριν από την αποτυχία. Αυτή τη στιγμή, η δομή χάνει την απόδοσή της λόγω της μεγάλης πλαστικής παραμόρφωσης, αλλά η δομή δεν είναι παραμορφωμένη και δεν καταρρέει, η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις της δομής να επικριθεί ο σπάνιος σεισμός. “Σu/η αξία σy μπορεί να θεωρηθεί ως παράμετρος της επιφύλαξης δύναμης χάλυβα.

2. Πλαστικότητα:

Η πλαστικότητα του χάλυβα αναφέρεται γενικά στην ιδιοκτησία της κατοχής της σημαντικής πλαστικής παραμόρφωσης χωρίς σπάσιμο αφότου υπερβαίνει η πίεση το σημείο παραγωγής. Οι κύριοι δείκτες για να μετρήσουν την πλαστική δυνατότητα παραμόρφωσης του χάλυβα είναι επιμήκυνση δ και διακένωση ψ τμημάτων.

3. Κρύα κάμπτοντας απόδοση:

Η κρύα κάμπτοντας απόδοση του χάλυβα είναι ένα μέτρο της αντίστασης του χάλυβα στο ράγισμα όταν εμφανίζεται η πλαστική παραμόρφωση στη θερμοκρασία δωματίου. Η κρύα κάμπτοντας απόδοση του χάλυβα είναι να χρησιμοποιηθεί το κρύο κάμπτοντας πείραμα για να εξετάσει την κάμπτοντας απόδοση παραμόρφωσης του χάλυβα κάτω από το διευκρινισμένο κάμπτοντας βαθμό.

4. Ανθεκτικότητα αντίκτυπου:

Η ανθεκτικότητα αντίκτυπου του χάλυβα αναφέρεται στη δυνατότητα του χάλυβα να απορροφηθεί η μηχανική κινητική ενέργεια κατά τη διάρκεια του σπασίματος κάτω από το φορτίο αντίκτυπου. Είναι μια μηχανική ιδιοκτησία που μετρά την αντίσταση του χάλυβα στο φορτίο αντίκτυπου. Μπορεί να προκαλέσει το εύθραυστο σπάσιμο λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και να τονίσει τη συγκέντρωση. Ο δείκτης ανθεκτικότητας αντίκτυπου του χάλυβα λαμβάνεται γενικά μέσω της δοκιμής αντίκτυπου των τυποποιημένων δοκιμαστικών κομματιών.

5. Απόδοση συγκόλλησης:

Η απόδοση συγκόλλησης του χάλυβα αναφέρεται στις ενώσεις συγκόλλησης με τη καλή απόδοση υπό ορισμένους όρους διαδικασίας συγκόλλησης. Η απόδοση συγκόλλησης μπορεί να διαιρεθεί σε απόδοση συγκόλλησης και απόδοση συγκόλλησης στη διαδικασία συγκόλλησης. Η απόδοση συγκόλλησης στη διαδικασία συγκόλλησης αναφέρεται στην ευαισθησία της ραφής συγκόλλησης και του μετάλλου κοντά στη ραφή συγκόλλησης σε καμία θερμική ρωγμή ή τις δροσίζοντας ρωγμές διακένωσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συγκόλλησης. Η καλή εκτέλεση συγκόλλησης σημαίνει ότι υπό ορισμένους όρους διαδικασίας συγκόλλησης, το μέταλλο συγκόλλησης και το κοντινό βασικό μέταλλο δεν θα ραγίσουν. Η απόδοση συγκόλλησης από την άποψη της χρησιμότητας αναφέρεται στην ανθεκτικότητα αντίκτυπου και την ολκιμότητα της πληγείσας από τη θερμότητα ζώνης στη ραφή συγκόλλησης. Η Κίνα υιοθετεί τη μέθοδο δοκιμής απόδοσης συγκόλλησης στη διαδικασία συγκόλλησης, και υιοθετεί επίσης τη μέθοδο δοκιμής απόδοσης συγκόλλησης στη φύση της δυνατότητας χρησιμοποίησης.

6. Διάρκεια:

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στη διάρκεια του χάλυβα. Ο πρώτος είναι η φτωχή αντίσταση διάβρωσης του χάλυβα, και τα προστατευτικά μέτρα πρέπει να ληφθούν για να αποτρέψουν τη διάβρωση και τη σκουριά χάλυβα. Τα προστατευτικά μέτρα περιλαμβάνουν: κανονική συντήρηση των χρωμάτων χάλυβα, η χρήση του γαλβανισμένου χάλυβα, και η χρήση των ειδικών προστατευτικών μέτρων παρουσία των ισχυρών διαβρωτικών μέσων όπως τα οξέα, τα αλκάλια, και τα άλατα. Το πλίνθωμα ψευδάργυρου καθορίζεται στο σακάκι, και ο ηλεκτρολύτης νερού της θάλασσας θα διαβρώσει αυτόματα το πλίνθωμα ψευδάργυρου πρώτα, ώστε να επιτύχει τη λειτουργία της προστασίας του σακακιού χάλυβα. Αφετέρου, λόγω του υψηλής θερμοκρασίας και μακροπρόθεσμου φορτίου, η δύναμη καταστροφής του χάλυβα είναι χαμηλότερη από αυτή της βραχυπρόθεσμης δύναμης. Επομένως, ο μακροπρόθεσμος υψηλής θερμοκρασίας χάλυβας πρέπει να εξεταστεί για τη μακροπρόθεσμη δύναμη. Ο χάλυβας θα γίνει αυτόματα σκληρός και εύθραυστος με τον καιρό, το οποίο είναι το φαινόμενο «της γήρανσης». Η ανθεκτικότητα αντίκτυπου του χάλυβα κάτω από το φορτίο χαμηλής θερμοκρασίας θα εξεταστεί.

 

Έναντι των παραδοσιακών ζευκτόντων χάλυβα με τις ανοικτές διατομές (χ-διαμορφωμένος χάλυβας και ι-διαμορφωμένος χάλυβας), το υλικό της δομής ζευκτόντων σωλήνων διανέμεται πιό ομοιόμορφα γύρω από τον ουδέτερο άξονα, έτσι ώστε η διατομή έχει την καλή συμπιεστική και κάμψης-torsional ικανότητα ρουλεμάν και τη μεγαλύτερη ακαμψία. Χωρίς gusset πιάτο, η δομή είναι απλή. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι η σωληνοειδής δομή ζευκτόντων είναι όμορφη στην εμφάνιση, η οποία είναι κατάλληλη για τη διαμόρφωση και έχει μια ορισμένη διακοσμητική επίδραση. Η γενική εκτέλεση της δομής ζευκτόντων σωλήνων είναι καλή, η torsional ακαμψία είναι μεγάλη, και η εμφάνιση είναι όμορφη. Είναι εύκολο να κατασκευάσει, να εγκαταστήσει, να αναποδογυρίσει, και ανυψώνει το ζευκτόν στεγών σωλήνων χάλυβα φιαγμένο από μορφοποιημένο στο κρύο με λεπτούς τοίχους χάλυβα έχει την ελαφριά δομή, καλή ακαμψία, αποταμίευση χάλυβα, και μπορεί να δώσει το πλήρες παιχνίδι προς όφελος της υλικής δύναμης, κ.λπ., είναι πιό οικονομικό, ειδικά στη δοκό στέγης και το σύστημα υποστήριξης που ελέγχονται από την αναλογία slenderness. Τα κτήρια με αυτήν την δομή είναι βασικά δημόσια κτίρια. Η δομή έχει τα χαρακτηριστικά της όμορφης εμφάνισης (μπορεί να χτιστεί στην επίπεδη μορφή, τη στρογγυλή μορφή αψίδων, την αυθαίρετη μορφή καμπυλών), της κατάλληλης παραγωγής και της εγκατάστασης, της καλής δομικής σταθερότητας, της υψηλής ακαμψίας στεγών, και της καλής οικονομικής επίδρασης.

 

Τα προϊόντα δομών χάλυβα της επιχείρησής μας μπορούν να συναντήσουν τα διάφορα διεθνή πρότυπα όπως τα αυστραλιανά πρότυπα, τα τυποποιημένα, βρετανικά τυποποιημένα και αμερικανικά πρότυπα της Νέας Ζηλανδίας. Χαιρετίστε την έρευνά σας.

 

Γαλβανισμένη εμπορική στέγη ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα δομική για τη λεωφόρο αγορών 0

Στοιχεία επικοινωνίας
FAMOUS Steel Engineering Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Shayne

Τηλ.:: +8618857115398

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Δομικός χάλυβας Fabrications

Αδιάβροχος και προ-κατασκευασμένος προκατασκευασμένος δομικός χάλυβας Fabrications χάλυβα

Προ-κατασκευάζοντας συστατικός δομικός χάλυβας Fabrications για το βιομηχανικό κτήριο χάλυβα

Ένωση, φρενάρισμα, κύλισμα και ηλεκτρικός γαλβανισμένος, δομικός χάλυβας Fabrications ζωγραφικής

Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Ευρεία έκταση προ-που κατασκευάζει το βιομηχανικό πλαίσιο κτηρίων χάλυβα, κινητό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα επεξεργασίας δομικού χάλυβα για το πλαίσιο αποθηκών εμπορευμάτων

Κινητή βιομηχανική αντίσταση πυρκαγιάς επεξεργασίας κτηρίων χάλυβα που χρωματίζεται

Μονωμένες επιτροπές σάντουιτς

Αλεξίπυρη EPS επιτροπή σάντουιτς για τον τοίχο οικοδόμησης χάλυβα, επένδυση στεγών

Μονωμένες γυαλί επιτροπές σάντουιτς ανθεκτικές στη θερμότητα για την επένδυση

Prefab σπίτι θερμικής μόνωσης επιτροπών τοίχων σάντουιτς 50mm PU

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα προμηθευτής. © 2012 - 2023 structural-steelbuilding.com. All Rights Reserved.