Να στείλετε μήνυμα

ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ.

 

 

ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ η τυποποιημένη εφαρμοσμένη μηχανική και ο ποιοτικός έλεγχος χτίζουν την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας!  Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!

το www.steelfabricat.com

 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕμπορικά κτήρια χάλυβα

Η υψηλή ένταση προκατασκεύασε τα πολυ κτήρια χάλυβα ορόφων εμπορικά για το νοσοκομείο

Πιστοποίηση
Κίνα FAMOUS Steel Engineering Company Πιστοποιήσεις
Κίνα FAMOUS Steel Engineering Company Πιστοποιήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

Η υψηλή ένταση προκατασκεύασε τα πολυ κτήρια χάλυβα ορόφων εμπορικά για το νοσοκομείο

Κίνα Η υψηλή ένταση προκατασκεύασε τα πολυ κτήρια χάλυβα ορόφων εμπορικά για το νοσοκομείο προμηθευτής
Η υψηλή ένταση προκατασκεύασε τα πολυ κτήρια χάλυβα ορόφων εμπορικά για το νοσοκομείο προμηθευτής Η υψηλή ένταση προκατασκεύασε τα πολυ κτήρια χάλυβα ορόφων εμπορικά για το νοσοκομείο προμηθευτής Η υψηλή ένταση προκατασκεύασε τα πολυ κτήρια χάλυβα ορόφων εμπορικά για το νοσοκομείο προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Η υψηλή ένταση προκατασκεύασε τα πολυ κτήρια χάλυβα ορόφων εμπορικά για το νοσοκομείο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: FASEC
Πιστοποίηση: ISO9001:2008, SGS, etc.
Αριθμό μοντέλου: διάσημος

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 η/υ
Τιμή: USD1000~USD1200 per ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αξιόπλοα συσκευασίες σε δοχείο ή σε δοχείο χύδην
Χρόνος παράδοσης: Με βάση τις ανάγκες του πελάτη
Δυνατότητα προσφοράς: 600.000 τόνοι το χρόνο
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Χάλυβα Προδιαγραφή: Q345B ή Q235B
Τύπος: Χ-στήλη Επεξεργασία επιφάνειας: σαν ανάγκη του πελάτη
Τέχνη: ΣΥΓΚΟΛΛΗΜΈΝΕΣ Σύστημα επένδυσης: Τοίχος κουρτινών γυαλιού, επιτροπή στεγών
Χρώμα: Προσαρμοσμένη εφαρμογή: νοσοκομείο
Υψηλό φως:

εμπορικό κτήριο χάλυβα

,

προκατασκευασμένα κτήρια χάλυβα

Η υψηλή ένταση προκατασκεύασε τα πολυ κτήρια χάλυβα ορόφων εμπορικά για το νοσοκομείο

Γενικά μπορούμε να κάνουμε το διάφορο προγραμματισμό κτηρίων νοσοκομείων ιατρικό, το σχέδιο, οικοδόμηση (ανάδοχος EPC), χρηματοδοτώντας, και μοιραζόμαστε ακόμη και την εκμετάλλευση για το καλό κερδοφόρο πρόγραμμα. Οι με χαλύβδινο σκελετό ιατρικοί τύποι οικοδόμησής μας μπορούν να σώσουν κατά τη διάρκεια του μισού χρόνου κατασκευής και να κάνουν το νοσοκομείο (και τις βοηθητικές εγκαταστάσεις του όπως την κατοικημένη περιοχή κατοικίας, περιοχή λεωφόρων αγορών την κεντρική, που διδάσκουν την περιοχή κ.λπ.) για να είναι λειτουργικοί και κερδοφόροι πολύ προηγούμενοι και ευκολότεροι.

 

 

Μέσα στα χρόνια, έχουμε δει το σχέδιο υγειονομικής περίθαλψης και η κατασκευή εξελίσσεται ως τεχνολογικές εξελίξεις, οι ιατρικές σημαντικές ανακαλύψεις και τα ρυθμιστικά περιβάλλοντα έχουν προσκρούσει στις εγκαταστάσεις του έθνους μας. Σήμερα, οι προμηθευτές προσοχής από ένα όγκος-βασισμένο πρότυπο προσοχής σε ένα αξία-βασισμένο στην πρότυπο προσοχής — ένα που απαιτεί το σχέδιο και την κατασκευή υγειονομικής περίθαλψης για να υποστηρίξει τις υπομονετικές εκβάσεις και τη διαχείριση υγείας πληθυσμών.

 

 

Ο στόχος των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης δεν είναι πλέον να μείνει στη μέγιστη κατοχή και να επιτευχθεί η μέγιστη οξύτητα. Οι μικρού και μεσαίου μεγέθους κλινικές στρατηγικά τοποθετούνται και κτίζονται για να υποστηρίξουν τους πληθυσμούς και να βοηθήσουν την κίνηση ασθενών προς τους υγιέστερους τρόπους ζωής. Σήμερα, οι εγκαταστάσεις πρέπει να υποστηρίξουν τη impactful προσοχή που κρατά τους ασθενείς από τα νοσοκομεία και τους παίρνει υγιείς το γρηγορότερο δυνατό.

 

 

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαδεδομένες αλλαγές στην κατασκευή υγειονομικής περίθαλψης, η προσέγγιση στον προγραμματισμό ενός επιτυχούς προγράμματος έχει αλλάξει — είτε ένα νέο νοσοκομείο, ανακαίνιση δυνατότητας είτε κατασκευή κλινικών. Μια ισχυρή, σύγχρονη προσέγγιση στην κατασκευή υγειονομικής περίθαλψης περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία κλειδί, μεταξύ άλλων:

1 Ενισχυτικοί λειτουργίες και στόχοι προσοχής πυρήνων
2 Στοιχείο-βασισμένο σχέδιο
3 Ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για να υποστηρίξει τη δυνατότητά σας κατά τη διάρκεια του κύκλου της ζωής του
4 Εφαρμοσμένη μηχανική καινοτομίας, συνεργασίας και αξίας
5 Ικανότητα υποστήριξης

 

 

Κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού σχεδίου, υπάρχουν επίσης μερικές βασικές αρχές που γίνονται σεβόμενες.

Αρχή σχεδίου προγραμματισμού:

 

Λαϊκός, υγείες και ασφάλειες, εύκαμπτος και λογικός, κοινή εκμετάλλευση πόρων, προστασία του περιβάλλοντος και ενέργεια - αποταμίευση, ευφυείς ψηφιακός και βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Για το εκσυγχρονισμένο νοσοκομείο, η προοπτική ανάπτυξης τοποθετείται κανονικά ως σύγχρονο, μεταλλαγμένο και περιεκτικό πρώτης τάξεως νοσοκομείο με τις λειτουργίες της ιατρικής έρευνας, της ιατρικών εκπαίδευσης και της τηλεϊατρικής για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των βασικών ιατρικών υπηρεσιών ιατρικών υπηρεσιών και υψηλών σημείων και των περιβαλλουσών περιοχών. Μερικές από την ακολουθία των βασικών κανόνων θα αναφερθούν επίσης:

1. Συντονισμός και βελτίωση του σχεδίου πόλεων

Λαμβάνοντας υπόψη τη γεωγραφική θέση του εργοτάξιου οικοδομής και του περιβάλλοντος περιβάλλοντος οικοδόμησης και του περιβάλλοντος τοπίων, θα εστιάσουμε στο διακριτικό σχέδιο. Με προσεκτικά να αναλύσει τη σχέση μεταξύ του περιβάλλοντος περιβάλλοντος και των ιατρικών κτηρίων μέσα στο υπόγειο, σχέδιο για να πάρει ποικίλα μέσα να αντηχήσει.

2. Δημιουργήστε τα περιφερειακά χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος τοπίων

Εξετάζοντας τη γεωγραφικά θέση και τα χαρακτηριστικά της βάσης, η βάση θα μετασχηματιστεί σε ένα πράσινο διάστημα κήπος-ύφους και το νοσοκομείο θα ενσωματωθεί οργανικά σε αυτήν την φυσική πρασινάδα: σύμφωνα με το γενικό σχέδιο της πόλης, ένα καλό αστικό τοπίο θα δημιουργηθεί για τους ασθενείς, τις οικογένειες και το ιατρικό προσωπικό οργάνων τους για να δημιουργήσουν τα μοναδικά τοπικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα τοπίων.

3. Διεθνοποιημένο επίπεδο ιατρικής αρχιτεκτονικής

Σε δεδομένη βάση, τα καλύτερα σύγχρονα πρότυπα σχεδίου προγράμματος νοσοκομείων υποβάλλονται για να φέρουν το κτήριο σε ένα διεθνές πρότυπο από το εσωτερικό στο εξωτερικό: το νοσοκομείο σχεδιάζεται σύμφωνα με τα διεθνώς δημοφιλή σύγχρονα πρότυπα νοσοκομείων και το κλιματιζόμενο περιβάλλον. Η χρήση του προηγμένου ιατρικού εξοπλισμού, των συστημάτων οικοδόμησης και της τεχνολογίας διαχείρισης πληροφοριών, που υπογραμμίζουν τις αποδοτικές ιατρικές υπηρεσίες νοσοκομείων. Η τρισδιάστατη γεωμετρική εικόνα της αρχιτεκτονικής μορφής είναι η συνέχεια του γενικού σχεδιαγράμματος, που υπογραμμίζει την αίσθηση του διαστήματος και του όγκου ολόκληρου του κτηρίου, το συνδυασμό απλών γραμμών και σκληρών υλικών, και μια αρκετά σύγχρονη εικόνα του νέου ιατρικού κτηρίου.

4. Σαφής βελτιώστε την οργάνωση

Οι λειτουργίες νοσοκομείων χωρίζουν σαφή, βελτιωμένος. Οι κυρίες είσοδος είναι ευπρόσιτες, με μια σαφή διάκριση μεταξύ των δημόσιων διαβάσεων πεζών, του ιατρικών προσωπικού και των ασθενών, διαβάσεις πεζών των VIP caregivers. Οι καθαρίζοντας προμήθειες, οι προσφορές τροφίμων και η αποχέτευση είναι αυστηρά χωρισμένες σε ζώνες.

5. Μορφωματικός προγραμματισμός για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Προσαρμοστείτε στη μελλοντική ευελιξία ανάπτυξης του νοσοκομείου να καλυφθούν οι απαιτήσεις του νοσοκομείου για το μελλοντικό σχεδιάγραμμα οικοδόμησης ανάπτυξης μορφωματικό από μέσα προς τα έξω, έτσι ώστε το νοσοκομείο έχει την καλύτερες ευελιξία και την εξελιξιμότητα αφήνοντας το γενικό σχεδιάγραμμα για τη μελλοντική ανάπτυξη του ικανοποιητικού διαστήματος.

6. Λαϊκές αρχές σχεδίου

Στο γενικές σχεδιάγραμμα και τη μορφή του κτηρίου ενσωματώνει πλήρως ζωή-προσανατολισμένο, σεβασμός της ζωής, υπομονετικός-κεντροθετημένη εικόνα του κύριου σώματος για να διαμορφώσει έναν μοναδικό πολιτισμό. Παίρνοντας το νοσοκομείο ως πυρήνα και το υγιές σύστημα ιατρικής ασφάλειας ως υποστήριξη, το ψηφιακό νοσοκομείο λαμβάνεται ως μέσα να αλλαχτεί η παραδοσιακή έννοια της ασθένειας και της ιατρικής περίθαλψης. Για να ικανοποιήσουν τα αιτήματα των υγειονομικών υπηρεσιών κατοίκων για την Άκρα Γκάνα και των περιβαλλουσών περιοχών για τις βασικές ιατρικές υπηρεσίες και τις ιατρικές υπηρεσίες υψηλών σημείων, για να παρέχουν τα διεθνή πρότυπα των ιατρικών υπηρεσιών.

 

 

Αρχή σχεδίου αρχιτεκτονικής:

Το σχέδιο διαμόρφωσης για να ακολουθήσει το σύγχρονο, απλός, ομαλός, αρχή πλαστικότητας, σημειώνει την αίσθηση της διαστημικής ηλιοφάνειας, την αίσθηση της ροής και τον όγκο.

Η μορφή της οικοδόμησης αρχίζει από την υπομονετικές προσοχή και τη σαφήνεια της ροής, και το σχέδιο προσόψεων απεικονίζει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα υψηλής τεχνολογίας του νοσοκομείου, αντηχώντας την ποιότητα της προσοχής παρεχόμενη. Οικονομικός, ανθεκτικός είναι ένας σοβαρός παράγοντας στην επιλογή των οικοδομικών υλικών. Η χρήση των χρωμάτων στα κτήρια νοσοκομείων, το γυαλί, το μέταλλο, τα στρώνοντας και άλλα τμήματα οικοδόμησης διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην παγίωση της γενικής εικόνας του νοσοκομείου. Ο εύκαμπτος συνδυασμός τοίχου κουρτινών γυαλιού και το μονώνοντας γυαλί με το χρωματισμένο αποτυπωμένο σε ανάγλυφο γυαλί και το σαφές γυαλί κάνουν το γυαλί ένα θέμα σχεδίου σε όλο το νοσοκομείο. Το αποτυπωμένο σε ανάγλυφο γυαλί μειώνει αποτελεσματικά την απορρόφηση θερμότητας της επιφάνειας οικοδόμησης. Awnings, στήλες και παρόμοιες επιφάνειες όλες οι επιτροπές μετάλλων χρήσης. Τα ελαφριές χρώματα και η σύσταση σύνδεσαν με τις λεπτές επιτροπές μετάλλων, πέτρα και αποτύπωσαν το γυαλί σε ανάγλυφο για να γίνουν η πρόσοψη οικοδόμησης. Το αποτυπωμένο σε ανάγλυφο γυαλί μειώνει αποτελεσματικά την απορρόφηση θερμότητας στην επιφάνεια οικοδόμησης. Awnings, στήλες και παρόμοιες επιφάνειες όλες οι επιτροπές μετάλλων χρήσης. Στρωμένος με τις ρίψεις και τις επιφάνειες πετρών. Το σύστημα πλαισίων τοίχων και -πλαισίων κουρτινών γυαλιού είναι εύκαμπτο με το χρωματισμένο αποτυπωμένο σε ανάγλυφο σαφές γυαλί. Προσπάθειες να δημιουργηθεί μια πλούσια παράκτια σύγχρονη εικόνα νοσοκομείων, ώστε να παρουσιαστεί μια ευχάριστη αστική οπτική διαστημική απόλαυση.

Η υψηλή ένταση προκατασκεύασε τα πολυ κτήρια χάλυβα ορόφων εμπορικά για το νοσοκομείο 0

 

 

Πιστεύουμε ότι οποιοσδήποτε στις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης που προγραμματίζουν, το στοιχείο-βασισμένο σχέδιο ή την ενσωματωμένη σχέδιο-κατασκευή υγειονομικής περίθαλψης, είμαστε ικανοί σε το, από το οποίο το σχέδιο και χτίζει είναι ο κύριος στόχος και ο επαγγελματικός τομέας μας.

 

 

Ο λογικός λειτουργικός χωρισμός είναι η βάση του σχεδίου νοσοκομείων. Σύμφωνα με την ανάλυση της χρήσης γης του προγράμματος, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του μεγάλου διεθνούς νοσοκομείου, σύμφωνα με τη σχετική διάκριση μεταξύ των ιατρικών και υπομονετικών δραστηριοτήτων, διαφορετικός εξωτερικού, εύκαμπτου και μεταβλητού μορφωματικός εσωτερικών και, για να μειώσει τον κίνδυνο cross-infection, υποβάλλει το «γενικό προγραμματισμό, την εύκαμπτη και λογική» έννοια σχεδίου.

 

 

Ευπρόσδεκτοι διεθνείς κύριοι του έργου, επενδυτές, χρηματοδότες, χρηματοδότες, οργάνωση λειτουργίας, ιατρικοί στρατηγικοί συνέταιροι κ.λπ. για να μας έρθει σε επαφή με για περισσότερη έρευνα των προγραμμάτων υγειονομικής περίθαλψης διάφορων νοσοκομείων και ιατρικών κέντρων.

Στοιχεία επικοινωνίας
FAMOUS Steel Engineering Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Shayne

Τηλ.:: +8618857115398

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Δομικός χάλυβας Fabrications

Αδιάβροχος και προ-κατασκευασμένος προκατασκευασμένος δομικός χάλυβας Fabrications χάλυβα

Προ-κατασκευάζοντας συστατικός δομικός χάλυβας Fabrications για το βιομηχανικό κτήριο χάλυβα

Ένωση, φρενάρισμα, κύλισμα και ηλεκτρικός γαλβανισμένος, δομικός χάλυβας Fabrications ζωγραφικής

Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Ευρεία έκταση προ-που κατασκευάζει το βιομηχανικό πλαίσιο κτηρίων χάλυβα, κινητό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα επεξεργασίας δομικού χάλυβα για το πλαίσιο αποθηκών εμπορευμάτων

Κινητή βιομηχανική αντίσταση πυρκαγιάς επεξεργασίας κτηρίων χάλυβα που χρωματίζεται

Μονωμένες επιτροπές σάντουιτς

Αλεξίπυρη EPS επιτροπή σάντουιτς για τον τοίχο οικοδόμησης χάλυβα, επένδυση στεγών

Μονωμένες γυαλί επιτροπές σάντουιτς ανθεκτικές στη θερμότητα για την επένδυση

Prefab σπίτι θερμικής μόνωσης επιτροπών τοίχων σάντουιτς 50mm PU

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα προμηθευτής. © 2012 - 2023 structural-steelbuilding.com. All Rights Reserved.