Να στείλετε μήνυμα

ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ.

 

 

ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ η τυποποιημένη εφαρμοσμένη μηχανική και ο ποιοτικός έλεγχος χτίζουν την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας!  Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!

το www.steelfabricat.com

 

Αρχική Σελίδα

FAMOUS Steel Engineering Company

Κίνα FAMOUS Steel Engineering Company Πιστοποιήσεις
Κίνα FAMOUS Steel Engineering Company Πιστοποιήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

FAMOUS Steel Engineering Company

1 2 3 4 5 6 7 8
FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company
Office 1 Γραφείο 2 Γραφείο 3

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 1200~1300
Ετήσιες πωλήσεις : 500 Million -600 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2000
Εξαγωγή pc : < 10%

 

Ως συνιδρυτής της εταιρείας FAMOUS Engineering, ο κύριος Τόμι Γκάο είναι στον τομέα των κατασκευών εδώ και πολλά χρόνια,και καθιέρωσε σειρά εταιρειών με στόχο τη δημιουργία οικολογικής αλυσίδας στον τομέα της οικοδομής.

 

Σήμερα, στο πλαίσιο του ομίλου FASECBuildings, υπάρχουν αρκετές τυπικές εταιρείες, δηλαδή:

1Χάνγκτσοου Famous Steel Engineering Company.

2Η εταιρεία FASEC (Χανγκζού)

3Εταιρεία Χτίσιμων Υλικών Hangzhou FASEC

Η Hangzhou USEU Metal Manufacturing Company και μερικές άλλες που δεν αναφέρονται εδώ.

 

Τα βασικά επιχειρηματικά πεδία του ομίλου FASECbuildings περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

1- Οικοδομικές σιδηροδρομικές εργασίες και κατασκευές σιδηροδρομικών πλαισίων (βαρύ/ελαφρύ)

2. Πύλες γυαλιού, παράθυρα, πρόσοψη τοίχου κουρτίνας, επένδυση με πάνελ αλουμινίου, τοίχοι διαχωρισμού, κάγκελα και λάουβρες, πέλματα οθόνης, BIPV κλπ.

3Χτίσιμο οροφής τοίχων δαπέδου ολοκληρωμένο υλικό και άλλα εσωτερικά νέα υλικά Ε & Α.

 

Ο όμιλος FASECbuildings στοχεύει πάντα στην προσφορά εξοικονόμησης προετοιμασμένων υλικών για τους πελάτες των ξένων τυποποιημένων αγορών ΗΠΑ-Ευρώπης & Ηνωμένο Βασίλειο-Αυστραλία κλπ.με ελεύθερη τεχνική υποστήριξη, όπως σχεδιασμός μηχανικής, όταν απαιτείται/με λεπτομερή σχέδια/οδηγίες κατασκευής χώρου κλπ.Διαθέτουμε πολλαπλές πιστοποιήσεις/εμπειρίες, καθώς και τη συνολική ικανότητα 2D/3D μοντελοποίησης για το πλαίσιο του κτιρίου και το περιβάλλον.

 

 

Σύντομη εισαγωγή των θυγατρικών:

 

1Η Hangzhou FAMOUS Steel Engineering Co., Ltd. επικεντρώνεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή διαφόρων χάλυβα κτιρίων και κατασκευής δομικών χάλυβα εργοστασίων.Η εταιρεία έχει λάβει πολλά ξένα έργα που κυμαίνονται από τα κτίρια αποθήκης, πολυώροφα διαμερίσματα, πολυώροφα κτίρια γραφείων και ξενοδοχείων, θέατρα διαστημικού πλαισίου, κτίρια τριγωνικού πλαισίου, ναυλώσεις από χάλυβα, πλαισίωση μηχανημάτων μεταφοράς, πύργοι σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας,γραμμή παραγωγής μεταλλείων χάλυβαΗ εταιρεία έχει την πλήρη ικανότητα να λειτουργεί διάφορα μεγάλα έργα, εκτός από το απλό έργο κατασκευής.

 

2Η FASEC (Hangzhou) Window Wall Company ειδικεύεται στην προσφορά διαφόρων προϊόντων σχεδιασμού / κατασκευής / προμήθειας και εγκατάστασης αλουμινίου και γυαλιού.Έχουμε προμηθεύσει με επιτυχία αρκετά από τα μονωμένα & laminated γυάλινα πάνελ, παράθυρα, γυάλινες πόρτες, τείχη κουρτίνας, τοίχοι διαχωρισμού, κάγκελα, λουκέτες, σχάρες, μεταλλικά επενδύματα κλπ. όχι μόνο στην Κίνα αλλά και σε όλο τον κόσμο.Ευρωπαϊκό πρότυπο, και αμερικανικό πρότυπο κλπ αλουμινίου & γυαλί προσόψεις προϊόντα είναι στην κύρια έρευνα & ανάπτυξη μας σειρά.

 

3Η Hangzhou FASEC Building Material Company διαδραματίζει το ρόλο της γέφυρας και του λιπαντικού με διαφορετικούς πελάτες των νέων απαιτήσεων οικοδομικών υλικών για το δάπεδο της οροφής και το εσωτερικό.Η ομάδα υλικών κατασκευής μας είναι πάντα στο δρόμο για να ερευνήσει και να αναπτύξει νέο στυλ υλικών κατασκευής για να εξοικονομήσει το κόστος και το χρόνο της κατασκευής βιομηχανικών πελατώνΤο εργοστάσιο μετάλλων της USEU είναι η ισχυρή δύναμη υποστήριξης της παραγωγής, και η δική μας ομάδα μηχανικών μπορεί να προσφέρει διάφορες τεχνικές υποστήριξεις επίσης.

 

 

Ο όμιλος FASECBuildings έχει περάσει σειρά πιστοποιητικών όπως το σύστημα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2008), το σύστημα ελέγχου ποιότητας προϊόντων της Ευρώπης EN1090,τα πιστοποιητικά συστήματος κατασκευής δομών της Ευρώπης ISO3834 και της Αμερικής AWS D1.1, την Αυστραλία AS2047 Γυαλισμένες πόρτες παράθυρα Ειδίκευση κλπ.

 

Επί του παρόντος, ο όμιλος FASECbuildings έχει επεκτείνει το δίκτυό του σε Xi ̇an, Shanghai, Nanjing, Guangzhou, Wuhan, Xiangfan, Liuzhou, Wuhu, Suzhou, Zhengzhou, και Yunnan, κλπ.καθώς και την εξαγωγή των επιχειρήσεων με την Αμερική, Καναδά, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανίας, Γαλλίας, Βολιβίας, Χιλής, Αργεντινής, Ουρουγουάης, Περού, Ταϊλάνδης, Φιλιππίνων, Νιγηρίας, Βιετνάμ, Νότιας Αφρικής, Γκάνας, Κένυας, Ζάμπια, ΗΑΕ, Σουδάν,Ιράν, Ιράκ, Αγκόλα, Πολωνία, Μογγολία, Ρωσία κλπ.

 

Μέσα από τόσες πολλές εγχώριες και ξένες υποθέσεις έργων, ο Όμιλος FASECbuildings έχει κερδίσει με επιτυχία φήμη και εμπειρίες όχι μόνο στην Κίνα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.αλλά και σε διάφορες ξένες αγορές προτύπων με παραδείγματα των ευρωπαϊκών προτύπων, Αμερικανικά πρότυπα, Αυστραλιακά πρότυπα, Βρετανικά πρότυπα, κλπ.

 

 

Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να καινοτομούμε, με το σύνθημα της USA-EUROPE Standard Engineering and Quality Control Να οικοδομήσουμε την αξιοπιστία του εμπορικού μας σήματος!

 

Καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες να μας επισκεφθούν και να επικοινωνήσουν μαζί μας για δωρεάν προϋπολογισμό και λεπτομερή κατάλογο προϊόντων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
FAMOUS Steel Engineering Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tomy.GAO

Τηλ.:: 86-571-87688170

Φαξ: 86-571-56389287

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δομικός χάλυβας Fabrications

Αδιάβροχος και προ-κατασκευασμένος προκατασκευασμένος δομικός χάλυβας Fabrications χάλυβα

Προ-κατασκευάζοντας συστατικός δομικός χάλυβας Fabrications για το βιομηχανικό κτήριο χάλυβα

Ένωση, φρενάρισμα, κύλισμα και ηλεκτρικός γαλβανισμένος, δομικός χάλυβας Fabrications ζωγραφικής

Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Ευρεία έκταση προ-που κατασκευάζει το βιομηχανικό πλαίσιο κτηρίων χάλυβα, κινητό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα επεξεργασίας δομικού χάλυβα για το πλαίσιο αποθηκών εμπορευμάτων

Κινητή βιομηχανική αντίσταση πυρκαγιάς επεξεργασίας κτηρίων χάλυβα που χρωματίζεται

Μονωμένες επιτροπές σάντουιτς

Αλεξίπυρη EPS επιτροπή σάντουιτς για τον τοίχο οικοδόμησης χάλυβα, επένδυση στεγών

Μονωμένες γυαλί επιτροπές σάντουιτς ανθεκτικές στη θερμότητα για την επένδυση

Prefab σπίτι θερμικής μόνωσης επιτροπών τοίχων σάντουιτς 50mm PU

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα προμηθευτής. © 2012 - 2023 structural-steelbuilding.com. All Rights Reserved.