ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ. 

-Μια επιχείρηση της ομάδας KNSN

ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ η τυποποιημένη εφαρμοσμένη μηχανική και ο ποιοτικός έλεγχος χτίζουν την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας!  Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!

 

καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

FAMOUS Steel Engineering Company

1 2 3 4 5 6 7 8
FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company FAMOUS Steel Engineering Company
Office 1 Γραφείο 2 Γραφείο 3

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 1200~1300
Ετήσιες πωλήσεις : 500 Million -600 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2000
Εξαγωγή pc : < 10%

  Οι συνήγοροι επιχείρησης για να λειώσουν τη νοημοσύνη και να εγγράψουν τα ταλέντα, φρέσκα ταλέντα προσχωρούν στην επιχείρηση συνεχώς, έτσι η συσσώρευση των ταλέντων παίρνει όλο και περισσότερο βαθιά ως αποτέλεσμα του εύκαμπτου μηχανισμού συστημάτων διαχείρισης και μισθών. Η επιχείρηση έχει πάνω από 1.200 empolyees των οποίων 206 είναι τεχνικοί εφαρμοσμένης μηχανικής όλου του επιπέδου και όλων των ειδών και πάνω από 60 είναι κρατικός βαθμός Ι, βαθμός εγγραμμένοι Ⅱ μηχανικοί, οικοδόμοι και αρχιτέκτονες δομών.
  Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η τεχνική σημαντική ανακάλυψη στο βασικό τομέα και να συνεχίσει το επιχειρηματικό εμπορικό σήμα και την ανταγωνιστικότητα πυρήνων, η επιχείρηση έχει τα ανώτερα κολλέγια και τις επαγγελματικές οργανώσεις σχεδίου τεχνολογίας ως εφεδρική δύναμη τεχνολογίας και τις ιδρυμένες ευρείες σχέσεις συνεργασίας και Ε&Α με τέτοια ερευνητικά κέντρα τεχνολογίας όπως το πανεπιστήμιο Zhejaing, το πανεπιστημιακό, βορειοδυτικό πολυτεχνικό πανεπιστήμιο Zhejaing Shuren, κ.λπ. Εν τω μεταξύ, η επιχείρηση έχει καθιερώσει το «πηγαίνοντας εξωτερικό», τρόπο συνεργασίας στρατηγικής κατάρτισης ταλέντου «πρόσκλησης», έχει εκπαιδεύσει, ενίσχυσε τις δεξιότητες των υπαλλήλων που αναβαθμίζονται γρήγορα μέσω του κρατήματος των διάφορων επαγγελματικών κατηγοριών κατάρτισης τεχνικής και η διεύθυνση των τεχνικών ανταλλαγών με τους γνωστούς εμπειρογνώμονες από τη βιομηχανία και επομένως έχει συνεχίσει μια σημαντική ομάδα της μόνης Ε&Α, μόνος-καινοτομία κατά συνέπεια.
honfeng η βιομηχανική ομάδα έχει καθιερώσει μια μεγάλη βάση παραγωγής δομών χάλυβα που εφάρμοσε τον επαγγελματικό εξοπλισμό προόδων, την κύριες τέχνη και την τεχνολογία, και οι εισπράξεις, κατασκευή δομών χάλυβα αυξάνομαι-κλιμάκων. Με την εισαγωγή των επαγγελματικών γραμμών παραγωγής παγκόσμιας πρώτης διαλογης της δομής χάλυβα, η επιχείρηση είναι κύρια του προηγμένου επαγγελματικού εξοπλισμού παραγωγής για όλη τη γραμμή παραγωγής αυτοματοποίησης του τύπου Χ που είναι η πιό προηγμένοη στο σπίτι, δομή ζευκτόντων σωλήνων, boxbeam γραμμές παραγωγής, CNC υδραυλικός punching μεταγενέστερος χάλυβας τύπων κοπής Γ, γραμμές παραγωγής χάλυβα τύπων Ζ, whipstitch πίνακας στεγών του κρυμμένου τύπου κουμπιών, γραμμές παραγωγής καιρικών πινάκων και γραμμές παραγωγής επιτροπής σάντουιτς μετάλλων, κ.λπ. Επομένως, μπορεί να ολοκληρώσει τους διάφορους στόχους επεξεργασίας του ελαφριού χάλυβα, βαρύς χάλυβας, διαστημικά προϊόντα τμημάτων χάλυβα δομών μέσα υψηλά - ποιότητα και εγκαίρως. Με τη γιγαντιαία απαίτηση επεξεργασίας και κατασκευής στη δομή χάλυβα του προγράμματος η κατασκευή, αλλά μπορεί επίσης να παρέχει την υπηρεσία επεξεργασίας δομών χάλυβα που εδρεύει στη ζήτηση των πελατών. 

Στοιχεία επικοινωνίας
FAMOUS Steel Engineering Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tomy.GAO

Τηλ.:: 86-571-87688170

Φαξ: 86-571-56389287

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δομικός χάλυβας Fabrications

Αδιάβροχος και προ-κατασκευασμένος προκατασκευασμένος δομικός χάλυβας Fabrications χάλυβα

Προ-κατασκευάζοντας συστατικός δομικός χάλυβας Fabrications για το βιομηχανικό κτήριο χάλυβα

Ένωση, φρενάρισμα, κύλισμα και ηλεκτρικός γαλβανισμένος, δομικός χάλυβας Fabrications ζωγραφικής

Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Ευρεία έκταση προ-που κατασκευάζει το βιομηχανικό πλαίσιο κτηρίων χάλυβα, κινητό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα επεξεργασίας δομικού χάλυβα για το πλαίσιο αποθηκών εμπορευμάτων

Κινητή βιομηχανική αντίσταση πυρκαγιάς επεξεργασίας κτηρίων χάλυβα που χρωματίζεται

Μονωμένες επιτροπές σάντουιτς

Αλεξίπυρη EPS επιτροπή σάντουιτς για τον τοίχο οικοδόμησης χάλυβα, επένδυση στεγών

Μονωμένες γυαλί επιτροπές σάντουιτς ανθεκτικές στη θερμότητα για την επένδυση

Prefab σπίτι θερμικής μόνωσης επιτροπών τοίχων σάντουιτς 50mm PU

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα προμηθευτής. © 2012 - 2020 structural-steelbuilding.com. All Rights Reserved.