ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ. 

-Μια επιχείρηση της ομάδας KNSN

ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ η τυποποιημένη εφαρμοσμένη μηχανική και ο ποιοτικός έλεγχος χτίζουν την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας!  Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!

 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔομικά έτοιμα συστήματα χάλυβα

Ηλεκτρική ανύψωση Bulding χάλυβα εργαστηρίων μονοτρόχιων σιδηροδρόμων γερανών υπερυψωμένων γεφυρών

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

Ηλεκτρική ανύψωση Bulding χάλυβα εργαστηρίων μονοτρόχιων σιδηροδρόμων γερανών υπερυψωμένων γεφυρών

Κίνα Ηλεκτρική ανύψωση Bulding χάλυβα εργαστηρίων μονοτρόχιων σιδηροδρόμων γερανών υπερυψωμένων γεφυρών προμηθευτής
Ηλεκτρική ανύψωση Bulding χάλυβα εργαστηρίων μονοτρόχιων σιδηροδρόμων γερανών υπερυψωμένων γεφυρών προμηθευτής Ηλεκτρική ανύψωση Bulding χάλυβα εργαστηρίων μονοτρόχιων σιδηροδρόμων γερανών υπερυψωμένων γεφυρών προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ηλεκτρική ανύψωση Bulding χάλυβα εργαστηρίων μονοτρόχιων σιδηροδρόμων γερανών υπερυψωμένων γεφυρών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: FAMOUS
Πιστοποίηση: ISO CE
Αριθμό μοντέλου: LDX

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: USD3000~9000 per set
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλόιμη συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 100sets ανά μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: κόκκινο Τύπος: Ενιαία δοκός
Χρήση: Υλικός χειρισμός εργαστηρίων

Ηλεκτρική ανύψωση Bulding χάλυβα εργαστηρίων μονοτρόχιων σιδηροδρόμων γερανών υπερυψωμένων γεφυρών

 

 
Ο ηλεκτρικός υπερυψωμένος αποκαλούμενος ηλεκτρικός υπερυψωμένος διακινούμενος γερανός μονοτρόχιων σιδηροδρόμων γερανών γεφυρών μερικές φορές (EOT), είναι ένας τύπος γερανού με μια κινητή γέφυρα που τρέχει στις ανυψωμένες ακτίνες ανέστειλε τα γενικά έξοδα. Αυτό επιτρέπει σε ένα φορτίο για να κινηθεί σε τρεις άξονες προς και από οποιοδήποτε σημείο στο λειτουργούν διάστημα του γερανού. Εκτός από τη γέφυρα, ένα σύστημα γερανών γεφυρών περιλαμβάνει ένα καροτσάκι και έναν ανελκυστήρα που μπορούν να κινηθούν πέρα από το μήκος της γέφυρας, και ανυψωμένες ακτίνες, γνωστές ως διάδρομος, πέρα από τον οποίο η γέφυρα κινείται προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Το καροτσάκι κινείται από τη μία πλευρά στην άλλη πέρα από τη γέφυρα, κάθετη στην κατεύθυνση της κίνησης της γέφυρας, που φέρνει με το τον ανελκυστήρα, ο οποίος μπορεί να αυξηθεί και να χαμηλώσουν από το πάτωμα για να τοποθετήσει το φορτίο στα ποικίλα ύψη. Το σχέδιο γερανών γεφυρών επιτρέπει στις πολλαπλάσιες διαμορφώσεις για να ολοκληρώσει αυτήν την μετακίνηση. Οι δύο κύριες κατηγοριοποιήσεις τοπ-τρέχουν εναντίον κάτω από-τρέχουν τους γερανούς γεφυρών και την ενιαίος-δοκό εναντίον των γερανών γεφυρών διπλός-δοκών. Αυτό επιτρέπει τέσσερις γενικές διαμορφώσεις: τοπ-τρέξιμο, διπλός-δοκός ενιαίος-δοκών τοπ-που τρέχουν, κάτω από-τρέξιμο ενιαίος-δοκών, και κάτω από-τρέχοντας γερανοί γεφυρών διπλός-δοκών.
Το κόστος για γερανό της Ευρώπης δοκών 5t10m τον ενιαίο και 20t25m κ.λπ. κυμαίνονται από USD7500~ 18500 ανά σύνολο.  Ο κύριος στόχος μας είναι να αναπτύξουμε περισσότερους αναδόχους για το πρόγραμμά μας κτηρίου δομών χάλυβα και οικοδομικού υλικού, έτσι για γερανών, μπορούμε να διατηρήσουμε τόσο χαμηλό όπως μηδέν κέρδος.  εν τω μεταξύ, η ομάδα μας θα προσφέρει τις τεχνικές υποστηρίξεις συνεχώς για την πλήρη υπηρεσία λύσης. 
 
 Ηλεκτρική ανύψωση Bulding χάλυβα εργαστηρίων μονοτρόχιων σιδηροδρόμων γερανών υπερυψωμένων γεφυρών
 
Οι ευρωπαϊκοί γερανοί τύπων έχουν τέτοιες έννοιες σχεδίου όπως τη μικρή διάσταση, ελαφρύ νεκρό βάρος. Έναντι των παραδοσιακών γερανών, η περιοριστική απόσταση είναι ελάχιστη από το γάντζο στον τοίχο, και το ελεύθερο ύψος είναι το χαμηλότερο, που κάνουν τους γερανούς να λειτουργήσουν περισσότερο κοντά στο μέτωπο, και ύψος ανύψωσης περισσότερος υψηλότερος που αυξάνει τον αποτελεσματικό χώρο εργασίας του εργασιακού χώρου. 
 
Τα νέα εργαστήρια μπορούν να είναι σχεδιασμένα μικρότερα και να έχουν περισσότερες λειτουργίες επειδή το νεκρό βάρος είναι ελαφρύ, και η πίεση ροδών είναι μικρή. Ο μικρότερος εργασιακός χώρος μεγέθους σημαίνει τεράστιο ποσό των χρημάτων από την αρχική επένδυση κατασκευής, τη μακροπρόθεσμη θέρμανση, τον κλιματισμό και άλλη συντήρηση ελεύθερους.
 
Ηλεκτρική ανύψωση Bulding χάλυβα εργαστηρίων μονοτρόχιων σιδηροδρόμων γερανών υπερυψωμένων γεφυρών
 
Μετά από τα πρότυπα είναι βασική εισαγωγή: 
Ενιαίοι γερανοί δοκών
Οι ενιαίοι γερανοί δοκών μας σχεδιάζονται για να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των σύγχρονων βιομηχανικών απαιτήσεων, που παρέχουν την άριστη αξία για τα χρήματα χωρίς το συμβιβασμό στην απόδοση. Ιδανικό για τις λύσεις γερανών κάτω από 10 τόνους.
 
Διπλοί γερανοί δοκών
Οι διπλοί γερανοί δοκών είναι ιδανικοί για τις βαρύτερες λύσεις ανύψωσης. Μαζί με τη βαρέων καθηκόντων σειρά των ανελκυστήρων NS οδών, η τυποποιημένη σειρά γερανών μας έχει μια ικανότητα είναι μέχρι 200 τόνοι. Οι διπλοί γερανοί δοκών δίνουν επίσης το καλύτερο ύψος του ανελκυστήρα σε ένα δεδομένο ελεύθερο ύψος καθώς ο γάντζος ταξιδεύει επάνω μεταξύ των ακτίνων.
 
Goliath και γερανοί ημι-Goliath
Διαθέσιμο και στην ενιαία και διπλή δοκό το σχήμα, goliath και οι ημι -ημι-goliath γερανοί είναι ιδανικοί και για τις εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές όπου οι δομές υπάρχοντος κτιρίου δεν είναι κατάλληλες να πάρουν τους υπερυψωμένους γερανούς.
 
Γερανοί φλόκων
Οι γυρίζοντας γερανοί φλόκων παρέχουν μια αφιερωμένη και οικονομική ανύψωση και μια εξοικονομητική εργασίας λύση, η οποία είναι ιδανική για τον προσδιορισμό θέσης πέρα από τα εργαλεία μηχανών ή τους σταθμούς εργασίας.
 
Ηλεκτρική ανύψωση Bulding χάλυβα εργαστηρίων μονοτρόχιων σιδηροδρόμων γερανών υπερυψωμένων γεφυρών
 
Μερικές από τις βασικές παραμέτρους είναι όπως: 

ΚΑΠ (τ)

5

10

 

Έκταση (μ)

10.5-31.5

10.5-31.5

 

Max που ανυψώνει το ύψος (μ)

16

16

 
Ταχύτητα (m/min)

Ανύψωση

11.4 (A5)

7.6

15.4 (A6)

13.3

Να διαβεί

38.3

43.8

Ταξίδι

90.7 (A5)

91.9 (A5)

90.7

91.9

84.7

115.6 (A6)

116.8 (A6)

115.6

116.8

112.5

Μηχανή (type/kw)

Ανύψωση
 

YZR160L-6Z/13 () 1A5

YZR250M1-6/37

YZR180L-6/15

 

Να διαβεί

YZR112M-6/1.8

YZR132M1-6/2.2

Ταξίδι

YZR132M2-6/2x4

YZR160M1-6/2X6.3

YZR132M2-6/2X4

YZR160M1-6/2X6.3

YZR160M1-6/2x5.5

YZR160M2-6/2x7.5

YZR160M1-6/2x5.5

YZR160M2-6/2x7

 
Περίπου η ομάδα μας:
HONGFENG η βιομηχανική ομάδα είναι μια περιεκτική επιχείρηση ομάδας που εξουσιάζεται από την επεξεργασία και την εγκατάσταση δομών χάλυβα. Η ομάδα είναι κύρια διάφορης υποκαταστημάτων συγκεκριμένα Co. εγκατάστασης Fuyang honfeng χτίζοντας, ΕΠΕ, Co. οικοδομικών υλικών Fuyang honfeng, ΕΠΕ, ηλεκτροοπτική Co. τεχνολογίας Zhejiang Weifang, ΕΠΕ, εξεταστική Co. τεχνολογίας Zhejiang Hongjian, ΕΠΕ, Co. διοικητικών μεριμνών Jinming πόλεων Fuyang, ΕΠΕ, Co. εργασίας Fuyang hongfeng χτίζοντας, ΕΠΕ, και Fuyang Fuyang honfeng που η μη σιδηρούχος βιομηχανική ομάδα Co., ΕΠΕ, κ.λπ. Hongfeng μετάλλων είναι πρόσθετη επιχείρηση βαθμού της κατασκευής δομών χάλυβα της Κίνας, έχει το βαθμό Ι επαγγελματικά προσόντα εργολαβίας από την άποψη της δομής χάλυβα, του ειδικού σχεδίου βαθμού Β της δομής χάλυβα, του βαθμού προσόντα Ⅱ από την άποψη της γενικής εργολαβίας της οικοδόμησης και του βαθμού επαγγελματικά προσόντα εργολαβίας Ⅲ από την άποψη της προκαταρκτικής εργασίας, εργασία ιδρύματος και διανοητική εφαρμοσμένη μηχανική παραθύρων και πορτών. Η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή 360.000 sq.m με το καταχωρημένο κεφάλαιο Yuan 100 εκατομμυρίων και τα συνολικά προτερήματα Yuan 970 εκατομμυρίων. Είναι κύριο του προηγμένου επαγγελματικού εξοπλισμού παραγωγής για όλη τη γραμμή παραγωγής αυτοματοποίησης του τύπου Χ που είναι η πιό προηγμένοη στο σπίτι, δομή ζευκτόντων σωλήνων, boxbeam γραμμές παραγωγής, CNC υδραυλικός punching μεταγενέστερος χάλυβας τύπων κοπής Γ, γραμμές παραγωγής χάλυβα τύπων Ζ, κάθετη ραφή πίνακας στεγών 360 βαθμού whipstitch του κρυμμένου τύπου κουμπιών, γραμμές παραγωγής καιρικών πινάκων και γραμμές παραγωγής επιτροπής σάντουιτς μετάλλων, κ.λπ.
 
Αυτήν την περίοδο η ομάδα έχει πάνω από 1.200 υπαλλήλους των οποίων 206 είναι τεχνικοί εφαρμοσμένης μηχανικής όλου του επιπέδου και όλων των ειδών και πάνω από 60 είναι κρατικός βαθμός Ι, βαθμός εγγραμμένοι Ⅱ μηχανικοί, οικοδόμοι και αρχιτέκτονες δομών. Διαδοχικά, η επιχείρηση έχει περάσει την πιστοποίηση του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης (ISO 9001:2008), του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας περιβάλλοντος (ISO 14001:2004), της υγιεινής της εργασίας και του συστήματος διαχείρισης (OHSMS) (GB/T28001-2001) και σύστημα διαχείρισης HSE (SY/T6276-1997), εξεταστικό σύστημα μέτρησης καθώς επίσης και η τυποποιημένη καλή πιστοποίηση επαλήθευσης πρακτικής και μέτρησης δομών χάλυβα εξεταστική κεντρικής CMA. Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρηση έχει ταξινομήσει μεταξύ ισχυρών στις ίδιες βιομηχανίες στο σπίτι και της κάλυψης χρηστών άνω των είκοσι δύο επαρχιών, των πόλεων στο σπίτι και πολλών χωρών λόγω των περίπλοκων ταλέντων, της άριστων διαχείρισης και της ποιότητας. Αυτήν την περίοδο, η επιχείρηση έχει περπατήσει στο δρόμο πολυ-ανάπτυξης των προϊόντων συμπεριλαμβανομένου boxbeam, της δομής ζευκτόντων σωλήνων, του καθαρού ραφιού, του βαριού χάλυβα, του ελαφριού χάλυβα, των πολυκατοικιών, των υλικών δομών χάλυβα, του μη σιδηρούχου μετάλλου και των ηλεκτροοπτικών προϊόντων τεχνολογίας και έχει το δίκτυο μάρκετινγκ και υπηρεσιών οργάνωσης πέρα από Xi'an, τη Σαγκάη, το Ναντζίνγκ, Guangzhou, Wuhan, Xiangfan, Liuzhou, Wuhu, Suzhou, Zhengzhou και Yunnan, κ.λπ., καθώς επίσης και την εξάγουσα επιχείρηση με τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Βολιβία, τη Χιλή, Thailend, τη Νιγηρία, το Ιράν, την Ανγκόλα κ.λπ.
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
FAMOUS Steel Engineering Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr gao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Δομικός χάλυβας Fabrications

Αδιάβροχος και προ-κατασκευασμένος προκατασκευασμένος δομικός χάλυβας Fabrications χάλυβα

Προ-κατασκευάζοντας συστατικός δομικός χάλυβας Fabrications για το βιομηχανικό κτήριο χάλυβα

Ένωση, φρενάρισμα, κύλισμα και ηλεκτρικός γαλβανισμένος, δομικός χάλυβας Fabrications ζωγραφικής

Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Ευρεία έκταση προ-που κατασκευάζει το βιομηχανικό πλαίσιο κτηρίων χάλυβα, κινητό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα επεξεργασίας δομικού χάλυβα για το πλαίσιο αποθηκών εμπορευμάτων

Κινητή βιομηχανική αντίσταση πυρκαγιάς επεξεργασίας κτηρίων χάλυβα που χρωματίζεται

Μονωμένες επιτροπές σάντουιτς

Αλεξίπυρη EPS επιτροπή σάντουιτς για τον τοίχο οικοδόμησης χάλυβα, επένδυση στεγών

Μονωμένες γυαλί επιτροπές σάντουιτς ανθεκτικές στη θερμότητα για την επένδυση

Prefab σπίτι θερμικής μόνωσης επιτροπών τοίχων σάντουιτς 50mm PU

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα προμηθευτής. © 2012 - 2020 structural-steelbuilding.com. All Rights Reserved.