ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ. 

-Μια επιχείρηση της ομάδας KNSN

ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ η τυποποιημένη εφαρμοσμένη μηχανική και ο ποιοτικός έλεγχος χτίζουν την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας!  Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!

 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚτήρια υπόστεγων αεροσκαφών

Τα προκατασκευασμένα κτήρια υπόστεγων αεροπλάνων ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα παρέχουν το μεγάλο δωμάτιο για το χώρο στάθμευσης αεροπλάνων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

Τα προκατασκευασμένα κτήρια υπόστεγων αεροπλάνων ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα παρέχουν το μεγάλο δωμάτιο για το χώρο στάθμευσης αεροπλάνων

Κίνα Τα προκατασκευασμένα κτήρια υπόστεγων αεροπλάνων ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα παρέχουν το μεγάλο δωμάτιο για το χώρο στάθμευσης αεροπλάνων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Τα προκατασκευασμένα κτήρια υπόστεγων αεροπλάνων ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα παρέχουν το μεγάλο δωμάτιο για το χώρο στάθμευσης αεροπλάνων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: HONFENG
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: ΤΩΝ ΙΔΊΩΝ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 η/υ
Τιμή: USD1150~USD1750 per ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αξιόπλοα συσκευασίες σε δοχείο ή σε δοχείο χύδην
Χρόνος παράδοσης: Με βάση τις ανάγκες του πελάτη
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 600.000 τόνοι το χρόνο
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Τα προκατασκευασμένα κτήρια υπόστεγων αεροπλάνων ζευκτόντων σωλήνων χάλυβα παρέχουν το μεγάλο δωμάτιο για το χώρο στάθμευσης αεροπλάνων

 

 

Έχουμε μια άριστη φήμη για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα δαπανών των υπόστεγων και των πορτών υπόστεγών μας. Έχουμε επίσης την κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδο και τη συσκευή μας που επιτρέπει σε μας για να παραγάγει τα υπόστεγα μεγάλης έκτασης για λιγότερους. Έτσι οποιοσδήποτε το σχέδιο υπόστεγων και οπουδήποτε η θέση, η πεπειραμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει. Νωρίτερα μας αναμιγνύεστε ο γρηγορότερος εσείς θα έχετε το υπόστεγό σας επάνω και έτοιμος να χρησιμοποιήσετε.

 

Εάν να οδηγήσει τα αεροπλάνα είναι η κύριος επιχείρηση ή ο βοηθός σας, τα υπόστεγα αεροπλάνων HONGFENG παρέχουν μια υψηλής ποιότητας δομή για να κρατήσουν το χρηματοκιβώτιο επένδυσής σας και από τα στοιχεία. Το καλύτερο όλοι, υπόστεγα HONGFENG έχει ως σκοπό να αντισταθεί τους ανέμους δύναμης τυφώνα, να καλύψουν τις τοπικές απαιτήσεις φορτίων χιονιού και είναι κατασκευασθε'ν επί παραγγελία για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Στην πραγματικότητα, HONGFENG το εγγυάται με τον ισχυρότερο, μη-η εξουσιοδότηση στη βιομηχανία. Όταν αποθηκεύετε τα αεροσκάφη σας σε ένα κτήριο HONGFENG, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχετε μια επιχείρηση που στέκεται πίσω από την ασφάλειά της.

 

HONGFENG όχι μόνο παρέχει τη ψυχική ηρεμία, προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα των επιλογών να προσωποποιήσει το υπόστεγό σας. Από τα ενεργειακά αποδοτικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η συσκευασία μόνωσης, στις λειτουργικές επιλογές όπως την θόρυβος-απονέκρωση του ακουστικού χάλυβα και ακόμη και των προαιρετικών τετάρτων διαβίωσης, εάν μπορείτε να το ονειρευτείτε, HONGFENG μπορεί να το χτίσει. Επειδή οι πόρτες είναι ένα βασικό μέρος του υπόστεγού σας, HONGFENG λειτουργεί με πολλούς διαφορετικούς κατασκευαστές πορτών για να παρέχει μια σχεδόν ατελείωτη ποικιλία των διαμορφώσεων συμπεριλαμβανομένων των δις-πτυχών, της ολίσθησης, υδραυλικός, της ταλάντευσης, των υπερυψωμένων και πορτών ακκορντέον.

 

HONGFENG οι εργασίες με σας από τα στάδια προγραμματισμού μέσω της ολοκλήρωσης του προγράμματός σας, έτσι εσείς μπορούν να εστιάσουν σε αυτό που αγαπάτε, πέταγμα. Τα υπόστεγα αεροσκαφών μας προσφέρουν επίσης την ευελιξία όταν προκύπτουν οι μελλοντικές ανάγκες επέκτασης.

 

Όταν την αισθητική του υπόστεγού σας, τα μέρη, wainscot και οι υδρορροές μπορούν να προσθέσουν το ύφος, ενώ ποικίλα τέρματα συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα, του τούβλου, της πέτρας, του βινυλίου και του ξύλου πλαισιώνοντας το πλήρες βλέμμα του κτηρίου σας.

 

 

Σχέδιο προσφοράς HONGFENG και κατασκευή όλων των τύπων υπόστεγων αεροσκαφών στην Κίνα και παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένου:

 

Υπόστεγο ευρείας έκτασης

Υπόστεγο Cantilevered

Στρατιωτικά υπόστεγα προδιαγραφών

Ελαφριά υπόστεγα αεροσκαφών

Υπόστεγο αεροπλάνων (όλοι οι τύποι)

 

Τα προ κατασκευασμένα κτήρια που σχεδιάζονται για τη χρήση υπόστεγων αεροσκαφών από HONGFENG τα κτήρια χάλυβα είναι τέλεια για όλες τις ανάγκες αποθήκευσης αεροπορίας σας. Τα κτήρια μετάλλων υπόστεγων αεροπλάνων μας προ-κατασκευάζονται με ένα σχέδιο οικοδόμησης χάλυβα σαφής-έκτασης που μπορεί να είναι μέχρι 100m ευρύ – αφθονία αρκετά ευρέως να προσαρμόσει τα μεγάλα αεροπλάνα, τα ιδιωτικά αεροπλάνα και ακόμη και τα εμπορικά αεροσκάφη. HONGFENG τα κτήρια μετάλλων κρεμαστρών αεροπλάνων, τα υπόστεγα αεροσκαφών αποθήκευσης και τα στρατιωτικά κτήρια χάλυβα διαδικασιών υπόστεγων κρατούν τα αεροσκάφη προφυλαγμένα από τα στοιχεία παρέχοντας το άφθονο διάστημα για την αποθήκευση εξοπλισμού, τη συντήρηση αεροπλάνων και την επισκευή. Θα κερδίσετε σίγουρα χρήματα με κατασκευασμένη HONGFENG προ τα υπόστεγα αεροσκαφών επειδή στέλνουμε όλα τα κτήρια άμεσα από την κοντινότερη βάση κατασκευής μας. Τα υπόστεγα αεροσκαφών από τα κτήρια χάλυβα HONGFENG προ-κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας και παραδίδονται στον τόπο του έργου ως συσκευασία οικοδόμησης μετάλλων έτοιμος--συνελεύσεων. Ανεβαίνουν στο λιγότερο χρόνο από τη συμβατική κατασκευή υπόστεγων αεροπλάνων και σας σώζουν μέχρι το μισό και στο χρόνο και στα υλικά από το κόστος της συμβατικής κατασκευής ενώ συγχρόνως όντας φιλικοί προς το περιβάλλον στο περιβάλλον.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
FAMOUS Steel Engineering Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr gao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Δομικός χάλυβας Fabrications

Αδιάβροχος και προ-κατασκευασμένος προκατασκευασμένος δομικός χάλυβας Fabrications χάλυβα

Προ-κατασκευάζοντας συστατικός δομικός χάλυβας Fabrications για το βιομηχανικό κτήριο χάλυβα

Ένωση, φρενάρισμα, κύλισμα και ηλεκτρικός γαλβανισμένος, δομικός χάλυβας Fabrications ζωγραφικής

Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Ευρεία έκταση προ-που κατασκευάζει το βιομηχανικό πλαίσιο κτηρίων χάλυβα, κινητό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα επεξεργασίας δομικού χάλυβα για το πλαίσιο αποθηκών εμπορευμάτων

Κινητή βιομηχανική αντίσταση πυρκαγιάς επεξεργασίας κτηρίων χάλυβα που χρωματίζεται

Μονωμένες επιτροπές σάντουιτς

Αλεξίπυρη EPS επιτροπή σάντουιτς για τον τοίχο οικοδόμησης χάλυβα, επένδυση στεγών

Μονωμένες γυαλί επιτροπές σάντουιτς ανθεκτικές στη θερμότητα για την επένδυση

Prefab σπίτι θερμικής μόνωσης επιτροπών τοίχων σάντουιτς 50mm PU

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα προμηθευτής. © 2012 - 2020 structural-steelbuilding.com. All Rights Reserved.