ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ. 

-Μια επιχείρηση της ομάδας KNSN

ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ η τυποποιημένη εφαρμοσμένη μηχανική και ο ποιοτικός έλεγχος χτίζουν την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας!  Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!

 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓυαλί αυλαία τοίχο

Δομικά προκατασκευασμένα μορφωματικά συστήματα Rainscreen τοίχων κουρτινών προσόψεων γυαλιού επιτροπής

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

Δομικά προκατασκευασμένα μορφωματικά συστήματα Rainscreen τοίχων κουρτινών προσόψεων γυαλιού επιτροπής

Κίνα Δομικά προκατασκευασμένα μορφωματικά συστήματα Rainscreen τοίχων κουρτινών προσόψεων γυαλιού επιτροπής προμηθευτής
Δομικά προκατασκευασμένα μορφωματικά συστήματα Rainscreen τοίχων κουρτινών προσόψεων γυαλιού επιτροπής προμηθευτής Δομικά προκατασκευασμένα μορφωματικά συστήματα Rainscreen τοίχων κουρτινών προσόψεων γυαλιού επιτροπής προμηθευτής Δομικά προκατασκευασμένα μορφωματικά συστήματα Rainscreen τοίχων κουρτινών προσόψεων γυαλιού επιτροπής προμηθευτής Δομικά προκατασκευασμένα μορφωματικά συστήματα Rainscreen τοίχων κουρτινών προσόψεων γυαλιού επιτροπής προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Δομικά προκατασκευασμένα μορφωματικά συστήματα Rainscreen τοίχων κουρτινών προσόψεων γυαλιού επιτροπής

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Fasecbuildings
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: Rainscreen

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τμ
Τιμή: USD100-650 per sqm
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένο αδιάβροχο έγγραφο και γαλβανισμένη κάλυψη προστασίας χάλυβα και απολυμαμένο ξύλινο κιβώ
Χρόνος παράδοσης: Με βάση τις ανάγκες ή 30days του πελάτη
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: sqm 500.000 το χρόνο
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προδιαγραφή: μοναδοποιημένων παραπέτασμα τοίχο Υλικό: Αργίλιο και γυαλί που πλαισιώνονται
Γυαλί: μονωμένες και τοποθετημένες σε στρώματα τριπλές μονάδες γυαλιού Χρώμα: Μαύρο ή γκρίζο κ.λπ.

Δομικά προκατασκευασμένα μορφωματικά συστήματα Rainscreen προσόψεων τοίχων κουρτινών γυαλιού επιτροπής


Γρήγορη λεπτομέρεια:

1. Σχεδιασμένος για την εύκολη και γρήγορη επεξεργασία – 90 περικοπές βαθμού και ελάχιστο σκάλισμα
2. Συγκεντρώστε και ξεράνετε το λούστρο στο κατάστημα
3. Λιγότερος χρόνος στον τόπο του έργου με τη γρήγορη και αποδοτική εγκατάσταση

 

Μετά από την ανάπτυξη των ετών, η ομάδα μας έχει εξελιχθεί σε έναν ακέραιο με το κλειδί στο χέρι ανάδοχο για τα διάφορα κτήρια και την οικοδόμηση. Έτσι έχουμε την ικανότητα στο διάφορο τεράστιο σχεδιασμό προγραμμάτων & χτίζουμε βασισμένος στον ικανοποιητικό έλεγχο προϋπολογισμών. Ευπρόσδεκτοι πελάτες για να κάνει τις έρευνες άμεσα σε ο, τιδήποτε είδος οικοδόμησης της περιβάλλουσας τιμολόγησης υλικών εφαρμοσμένης μηχανικής ή κτηρίου. Η επαγγελματική εφαρμοσμένη μηχανική μας teaam είναι όλες έτοιμες εδώ να προσφέρουν το προσαρμοσμένες σχέδιο και την τιμή. Το pricinple μας είναι μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη συνεργασία Constent!


Οι τοίχοι κουρτινών μπορούν να ταξινομηθούν σύμφωνα με τον τρόπο επεξεργασίας και εγκαταστάσεων στις ακόλουθες γενικές κατηγορίες: τα συστήματα ραβδιών και (επίσης γνωστός ως μορφωματικός) τα συστήματα. Στο σύστημα ραβδιών, το πλαίσιο τοίχων κουρτινών (διαχωριστικά) και το γυαλί ή οι αδιαφανείς επιτροπές εγκαθίστανται και συνδεδεμένο κομμάτι από το κομμάτι. Το σύστημα, ο τοίχος κουρτινών αποτελείται από τις μεγάλες μονάδες που συγκεντρώνονται και βερνικώνονται στο εργοστάσιο, στέλνονται στην περιοχή και δημιουργούνται στο κτήριο. Τα κάθετα και οριζόντια διαχωριστικά των ενοτήτων ζευγαρώνουν μαζί με τις ενότητες συγγένειας. Οι ενότητες κατασκευάζονται γενικά ψηλή και μια ενότητα μιας ιστορίας ευρέως αλλά μπορούν να ενσωματώσουν τις πολλαπλάσιες ενότητες. Οι χαρακτηριστικές μονάδες είναι πέντε έως έξι πόδια ευρύ.

Οι τοίχοι κουρτινών μπορούν επίσης να ταξινομηθούν ως νερό διοικούμενο ή πίεση-που εξισώνεται συστήματα.

 

Η πρόσοψη συστημάτων τοίχων κουρτινών γυαλιού Unitized αποτελείται από τις μεγάλες μονάδες γυαλιού που δημιουργούνται και βερνικώνονται μέσα σε ένα εργοστάσιο και στέλνονται έπειτα στο εργοτάξιο οικοδομής. Μιά φορά φθάνοντας στην περιοχή, οι μονάδες μπορούν έπειτα να ανυψωθούν επάνω στις άγκυρες που συνδέονται με το κτήριο ο, τιδήποτε κτήρια σκυροδέματος ή χάλυβα. Υψηλός - η ποιότητα, λόγω των σφιχτών ανοχών της επεξεργασίας σε ένα κλίμα-ελεγχόμενο περιβάλλον, είναι μόνο μια σφραγίδα αυτού του τύπου συστήματος. Επειδή δεν υπάρχει καμία επιτόπια τοποθέτηση υαλοπινάκων, ένα άλλο σημαντικό όφελος το α το σύστημα είναι η γρηγορότερη ταχύτητα της εγκατάστασης. Το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα τρίτο του χρόνου ενός ραβδί-χτισμένου συστήματος. Αυτό το σύστημα είναι καλοταιριασμένο για τις περιπτώσεις όπου υπάρχει ένας μεγάλος όγκος προκατασκευασμένου οι επιτροπές που απαιτούνται, όπου υπάρχουν υψηλότερα κόστη εργασίας τομέων (με αυτόν τον τρόπο μετατοπίζοντας την εργασία σε ένα οικονομικώς πιό αποδοτικό εργατικό δυναμικό εργοστασίων), όπου η υψηλότερη απόδοση απαιτείται (για τα φορτία αέρα, ο αέρας/η προστασία υγρασίας, σεισμική/ανατινάζει την απόδοση), για τις πιό ψηλές δομές, και τους κανονικότερους όρους για τη βελτιστοποίηση επιτροπής.

Δομικά προκατασκευασμένα μορφωματικά συστήματα Rainscreen τοίχων κουρτινών προσόψεων γυαλιού επιτροπής

 

 

Εφαρμογή

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΤΟΙΧΊΩΝ ΠΛΗΡΏΣΕΩΣ ΡΑΒΔΙΩΝ ΚΑΙ UNITIZED
Κριτήρια επιλογής Τοιχίο πληρώσεως ραβδιών Τοιχίο πληρώσεως Unitized
Μέγεθος προγράμματος Μικρός Μεγάλος
Διαμόρφωση τοίχων

Σύνθετος

(Πολλές αλλαγές στο αεροπλάνο, π.χ. soffits, γωνίες, κ.λπ.)

Επαναλαμβανόμενος

(Μεγάλες εκτάσεις του επίπεδου τοίχου)

Κοινό σχέδιο Τυχαίος Ομοιόμορφη οριζόντια γραμμή στρωματοειδών φλεβών
Τοποθέτηση υαλοπινάκων Τομέας Εργοστάσιο
Κινήματα διά-ιστορίας Πολύ περιορισμένος Τα ενδασφαλίζοντας πλαίσια προσαρμόζουν τις μετακινήσεις
Ποιοτικός έλεγχος

Υπό τον όρο των μεταβλητών περιοχών

(Και περιβάλλον και εξοπλισμός)

Ελεγχόμενες συνθήκες εργοστασίων
Τροποποίηση Μπορέστε να είστε περικοπή--κατάλληλος στον τομέα Προ-κατασκευασμένος
Σφράγιση Υπό τον όρο των μεταβλητών περιοχών Ελάχιστη σφράγιση τομέων
Κόστος εργασίας τομέων

Υψηλός

(Πολλά μέρη στη διαδρομή και συγκεντρώνουν)

Χαμηλός
Διάρκεια εργασίας τομέων Αργός

Γρήγορα

(Συχνά θέτοντας sqft 75 ή περισσότεροι ανά μονάδα)

Πρόσβαση και ασφάλεια Πρόσβαση που απαιτείται εξωτερική

Σύνολο από το εσωτερικό

(Εξωτερικός προαιρετικός)

 

 

Πρόσωπο-σφραγισμένος, νερό-διαχειρισμένος και πίεση-εξισωμένος τα συστήματα είναι τα τρία συστήματα που είναι διαθέσιμα. Κανονικά, τα πίεση-εξισωμένα συστήματα οθόνης βροχής παρέχουν τα πιό υψηλά επίπεδα αντίστασης στον αέρα και ποτίζουν τη διήθηση, με τα νερό-ρυθμισμένα συστήματα επόμενος ο πιό αξιόπιστος.

Τα πίεση-εξισωμένα συστήματα οθόνης βροχής λειτουργούν με το φράξιμο όλων των δυνάμεων που μπορούν να οδηγήσουν το νερό πέρα από ένα εμπόδιο. Δείτε το άρθρο σχετικά με την προστασία υγρασίας για μια πλήρη εξήγηση για το πώς η πίεση-εξίσωση αντιστέκεται στη μετάβαση νερού. Σε σχέση με τα συστήματα τοίχων κουρτινών, σχέδιο συστημάτων οθόνης βροχής PE το εσωτερικό πρόσωπο του γυαλιού και το εσωτερικό πρόσωπο της τσέπης τοποθέτησης υαλοπινάκων και η διασυνδέοντας υγρής σφραγίδα στολισμάτων ή ως αεροστεγές εμπόδιο. Το εξωτερικό πρόσωπο του γυαλιού, των εξωτερικών υλικών τοποθέτησης υαλοπινάκων και του εξωτερικού εκτεθειμένου προσώπου της λειτουργίας διαμόρφωσης αργιλίου ως οθόνη βροχής, που ρίχνει το νερό μακριά. Μεταξύ της εξωτερικής οθόνης βροχής και του εσωτερικού εμποδίου αέρα μια αίθουσα πίεση-εξίσωσης διαμορφώνεται στην τσέπη τοποθέτησης υαλοπινάκων, η οποία χρησιμεύει να μειώσει τη διείσδυση νερού με την εξάλειψη (εξίσωση) της διαφοράς πίεσης πέρα από την οθόνη βροχής που τείνει να αναγκάσει το νερό στο σύστημα. Τα δευτερεύοντα ποσά νερού που μπορούν να διαπεράσουν το σύστημα είναι ακίνδυνα στο εξωτερικό.

Δομικά προκατασκευασμένα μορφωματικά συστήματα Rainscreen τοίχων κουρτινών προσόψεων γυαλιού επιτροπής

Τα νερό-ρυθμισμένα συστήματα εμφανίζονται παρόμοια με την πρώτη ματιά, ενσωματώνοντας τους αγωγούς και κλαίνε από την τσέπη τοποθέτησης υαλοπινάκων, αλλά καμία προσπάθεια δεν καταβάλλεται να δημιουργήσει ένα εμπόδιο αέρα ή ένα «ζώνη-λούστρο» κάθε γυαλί ή spandrel μονάδα, και επομένως ένα μεγαλύτερο ποσό νερού αναγκάζεται στο σύστημα και πρέπει να είναι μακριά. Επίσης, δεδομένου ότι κανένα εμπόδιο αέρα δεν υπάρχει, το διαφορικό πίεσης μεταξύ της τσέπης τοποθέτησης υαλοπινάκων και του εσωτερικού μπορεί να είναι αρκετά ισχυρό να αναγκάσει το νερό κάθετα υψηλότερο από τα εσωτερικά στολίσματα, με συνέπεια τις διαρροές. Κλαψτε τις τρύπες σε μια νερό-ρυθμισμένη λειτουργία συστημάτων για να στραγγίξετε κατά ένα μεγάλο μέρος το νερό που εισάγει την τσέπη τοποθέτησης υαλοπινάκων ενώ κλαψτε τις τρύπες σε μια πίεση-εξισωμένη λειτουργία συστημάτων πρώτιστα ως διεξόδους για να επιτρέψετε τη μετακίνηση αέρα μεταξύ του εξωτερικού και της τσέπης τοποθέτησης υαλοπινάκων. Το κλάμα του νερού είναι μόνο μια δευτεροβάθμια λειτουργία. Σημειώστε ότι ο ευκολότερος τρόπος να αναγνωριστεί ένα πίεση-εξισωμένο σύστημα οθόνης βροχής είναι yo σημείωση ότι ότι η τσέπη τοποθέτησης υαλοπινάκων περίπου κάθε μεμονωμένη μονάδα του γυαλιού είναι απομονωμένη αεροστεγής από τις παρακείμενες μονάδες, ο προφανέστερα με τα βουλώματα ή τις σφραγίδες στα χάσματα μεταξύ των αυλακωήσαστε βιδών στις διατομές διαχωριστικών. Η απαρίθμηση των spandrels, κιβώτια σκιών και διεπαφή με την παρακείμενη κατασκευή πρέπει να διατηρήσει τη συνοχή του εμποδίου αέρα και για να λειτουργήσει κατάλληλα με πίεση-εξισωμένη το πλαισιώνοντας σύστημα τοίχων κουρτινών.

Μερικά συστήματα τοίχων κουρτινών αργιλίου σχεδιάζονται ακόμα ως πρόσωπο-σφραγισμένοι τοίχοι εμποδίων. θα απαντήσει στις συνεχείς και τέλειες σφραγίδες μεταξύ των μονάδων γυαλιού και του πλαισίου και μεταξύ όλων των μελών πλαισίων για να εκτελέσει. Η μακροπρόθεσμη αξιοπιστία τέτοιων σφραγίδων είναι εξαιρετικά ύποπτη και τέτοια συστήματα πρέπει να αποφευχθούν.

 

Δομικά προκατασκευασμένα μορφωματικά συστήματα Rainscreen τοίχων κουρτινών προσόψεων γυαλιού επιτροπής

Τώρα το σύστημα τοίχων κουρτινών έχει γίνει η συνιστώμενη μέθοδος για τα κτήρια, όπως περισσότερους χτίζοντας ιδιοκτήτες, οι αρχιτέκτονες και οι ανάδοχοι ολοκληρώνουν τα οφέλη αυτού του τύπου οικοδόμησης. Τα συστήματα Unitized επιτρέπουν στα κτήρια για να εσωκλειστούν γρήγορα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν να επιταχύνουν τη διαδικασία οικοδόμησης που οδηγεί στο προηγούμενο επάγγελμα. Η διαδικασία επεξεργασίας για τα συστήματα είναι συνεπέστερη απ'ό, τι για τους ραβδί-χτισμένους τοίχους κουρτινών, όπως τα συστήματα τοίχων κατασκευάζονται σχεδόν σε μια μόδα γραμμών συνελεύσεων, στο εσωτερικό, και υπό τις ελεγχόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Στοιχεία επικοινωνίας
FAMOUS Steel Engineering Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr gao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Δομικός χάλυβας Fabrications

Αδιάβροχος και προ-κατασκευασμένος προκατασκευασμένος δομικός χάλυβας Fabrications χάλυβα

Προ-κατασκευάζοντας συστατικός δομικός χάλυβας Fabrications για το βιομηχανικό κτήριο χάλυβα

Ένωση, φρενάρισμα, κύλισμα και ηλεκτρικός γαλβανισμένος, δομικός χάλυβας Fabrications ζωγραφικής

Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Ευρεία έκταση προ-που κατασκευάζει το βιομηχανικό πλαίσιο κτηρίων χάλυβα, κινητό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα επεξεργασίας δομικού χάλυβα για το πλαίσιο αποθηκών εμπορευμάτων

Κινητή βιομηχανική αντίσταση πυρκαγιάς επεξεργασίας κτηρίων χάλυβα που χρωματίζεται

Μονωμένες επιτροπές σάντουιτς

Αλεξίπυρη EPS επιτροπή σάντουιτς για τον τοίχο οικοδόμησης χάλυβα, επένδυση στεγών

Μονωμένες γυαλί επιτροπές σάντουιτς ανθεκτικές στη θερμότητα για την επένδυση

Prefab σπίτι θερμικής μόνωσης επιτροπών τοίχων σάντουιτς 50mm PU

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα προμηθευτής. © 2012 - 2020 structural-steelbuilding.com. All Rights Reserved.