ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ. 

-Μια επιχείρηση της ομάδας KNSN

ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ η τυποποιημένη εφαρμοσμένη μηχανική και ο ποιοτικός έλεγχος χτίζουν την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας!  Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!

 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓυαλί αυλαία τοίχο

Ηλιακός κτήριο-ενσωματωμένος τοίχος κουρτινών γυαλιού προσόψεων PV (φωτοβολταϊκός) με την ηλιακή επένδυση ενοτήτων

Πιστοποίηση
Κίνα FAMOUS Steel Engineering Company Πιστοποιήσεις
Κίνα FAMOUS Steel Engineering Company Πιστοποιήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

Ηλιακός κτήριο-ενσωματωμένος τοίχος κουρτινών γυαλιού προσόψεων PV (φωτοβολταϊκός) με την ηλιακή επένδυση ενοτήτων

Κίνα Ηλιακός κτήριο-ενσωματωμένος τοίχος κουρτινών γυαλιού προσόψεων PV (φωτοβολταϊκός) με την ηλιακή επένδυση ενοτήτων προμηθευτής
Ηλιακός κτήριο-ενσωματωμένος τοίχος κουρτινών γυαλιού προσόψεων PV (φωτοβολταϊκός) με την ηλιακή επένδυση ενοτήτων προμηθευτής Ηλιακός κτήριο-ενσωματωμένος τοίχος κουρτινών γυαλιού προσόψεων PV (φωτοβολταϊκός) με την ηλιακή επένδυση ενοτήτων προμηθευτής Ηλιακός κτήριο-ενσωματωμένος τοίχος κουρτινών γυαλιού προσόψεων PV (φωτοβολταϊκός) με την ηλιακή επένδυση ενοτήτων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ηλιακός κτήριο-ενσωματωμένος τοίχος κουρτινών γυαλιού προσόψεων PV (φωτοβολταϊκός) με την ηλιακή επένδυση ενοτήτων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Fasecbuildings
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: ηλιακός τοίχος κουρτινών επιτροπής PV

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τμ
Τιμή: USD100-950 per sqm
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένο αδιάβροχο έγγραφο και γαλβανισμένες κάλυψη προστασίας χάλυβα και λουρίδα χάλυβα που συσ
Χρόνος παράδοσης: Με βάση τις ανάγκες του πελάτη
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: sqm 300.000 το χρόνο
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πάχος: 100-900 χιλ. Πλάτος: 3002500mm
Funtion: Άφθονες πηγές ενέργειας εφαρμογή: ενσωματωμένος στην οικοδόμηση της πρόσοψης
Υψηλό φως:

glass curtain walling

,

glass facade systems

Ηλιακός κτήριο-ενσωματωμένος τοίχος κουρτινών γυαλιού προσόψεων PV (φωτοβολταϊκός) με την ηλιακή επένδυση ενοτήτων


Γρήγορη λεπτομέρεια:

1. Η ολοκλήρωση της φωτοβολταϊκής δομής συστημάτων και κτηρίου, εκτός από το πρόσθετο διάστημα που τοποθετείται χωριστά τα την ενισχυτική δομή μπαταριών τμήματα και εξαλείφει επίσης την ανάγκη για τις φωτοβολταϊκές συσκευές
2. Τα φωτοβολταϊκά συστατικά μπορούν να εφαρμοστούν στην επιφάνεια του ήλιου που σκιάζει την επίδραση, για να αποφύγουν την υπερβολική εσωτερική θερμοκρασία, που μειώνει το φορτίο κλιματισμού.
3. Ο φωτοβολταϊκός τοίχος κουρτινών εφαρμόζεται στη στέγη ή τη στέγη, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη ηλιακή ενέργεια αποτελεσματικότερα

 

 

Μετά από την ανάπτυξη των ετών, η ομάδα μας έχει εξελιχθεί σε έναν ακέραιο με το κλειδί στο χέρι ανάδοχο για τα διάφορα κτήρια και την οικοδόμηση. Έτσι έχουμε την ικανότητα στο διάφορο τεράστιο σχεδιασμό προγραμμάτων & χτίζουμε βασισμένος στον ικανοποιητικό έλεγχο προϋπολογισμών. Ευπρόσδεκτοι πελάτες για να κάνει τις έρευνες άμεσα σε ο, τιδήποτε είδος οικοδόμησης της περιβάλλουσας τιμολόγησης υλικών εφαρμοσμένης μηχανικής ή κτηρίου. Η επαγγελματική εφαρμοσμένη μηχανική μας teaam είναι όλες έτοιμες εδώ να προσφέρουν το προσαρμοσμένες σχέδιο και την τιμή. Το pricinple μας είναι μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη συνεργασία Constent!

 

Το φωτοβολταϊκό (PV) αέρισε τον τοίχο κουρτινών προσόψεων και το σύστημα στεγών είναι ένα προϊόν με την αναμφισβήτητη αισθητική αξία και ανίκητο από την άποψη της μόνωσης θερμότητας που παράγει την ελεύθερη ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο.

Η παραγμένη ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να μεταφραστεί άμεσα στο σύστημα ανεφοδιασμού κεντρικών αγωγών, κατά συνέπεια που πωλείται στους μεγάλους προμηθευτές, ή να χρησιμοποιηθεί για την προσωπική κατανάλωση (απομονωμένο σύστημα).

 

Οι προηγούμενες γενεές του PV για τα κτήρια χρησιμοποίησαν τα ηλιακά πλαίσια που τοποθετήθηκαν άμεσα επάνω στη στέγη οικοδόμησης με τις ελάχιστες αισθητικές εκτιμήσεις. Αυτή η έννοια αντικαταστάθηκε από τα κτήριο-ενσωματωμένα συστήματα PV, όπου οι ενότητες PV ήρθαν πραγματικά να αντικαταστήσουν τα μέρη του φακέλου οικοδόμησης, που παρέχουν τις λειτουργικές εκτιμήσεις και που χαμηλώνουν τις δαπάνες. Πιό πρόσφατα, οι λεπτές τεχνολογίες PV έχουν αρχίσει να επιτρέπουν τη συνεχή ολοκλήρωση του PV επάνω στα κτήρια, και θα πετύχουν πιθανώς στις αγορές όπου η ανώτερη ευελιξία, το ελάχιστο βάρος, και η βελτιωμένη δυνατότητά τους να αποδώσουν στους μεταβλητούς όρους φωτισμού τους δίνουν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πέρα από τις συμβατικές ηλιακές τεχνολογίες.

Ηλιακός κτήριο-ενσωματωμένος τοίχος κουρτινών γυαλιού προσόψεων PV (φωτοβολταϊκός) με την ηλιακή επένδυση ενοτήτων 0

 

Εντούτοις η επιτυχία της δημιουργίας των νέων αγορών BIPV θα εξαρτηθεί από πολλές μεταβλητές, που περιλαμβάνουν:

1. Κοινές προσπάθειες από τους φορείς στη αλυσίδα εφοδιασμού BIPV για να εργαστεί μαζί προς το σχέδιο και την ένταξη ηλιακού στο φάκελο οικοδόμησης

2. Δαπάνες σε $/Wp, καθώς επίσης και της βιομηχανίας κτηρίου που προτιμάται μετρικής $/m2, του προϊόντος και της διαθεσιμότητας δύναμης

3. Ανάπτυξη των συγκεκριμένων προτύπων και των οικοδομικών συντελεστών

4. Διαθεσιμότητα των ομοσπονδιακών και τοπικών κινήτρων για να εξασφαλίσει αποτελεσματικότητα δαπανών

5. Προστιθέμενη αξία για τους καταναλωτές και τους αρχιτέκτονες και

6. Ευκολία της παραγωγής και της κλίμακας στις οποίες εγκαταστάσεις παραγωγής γίνονται οικονομικά εφικτές.

 

Σχέδια κινήτρου υπέρ BIPV

Για κάποιο διάστημα, οι λεπτές ηλιακές τεχνολογίες δεν ήταν σε ένα σημείο τιμών για να τους καταστήσουν αληθινά ανταγωνιστικούς με τα συμβατικά solar-based συστήματα επιτροπής που είναι ακριβώς «» επάνω στα κτήρια, αλλά αυτό αλλάζει λόγω του τρέχοντος κύκλου των σχεδίων κινήτρου, και η έρευνα GTM αναμένει ότι οι λεπτές ηλιακές τεχνολογίες θα διαδραματίσουν σύντομα έναν σημαντικό ενεργειακό ρόλο και στις εφαρμογές και στις αγορές στις οποίες τα συμβατικά ηλιακά υλικά υιοθετούνται αυτήν την περίοδο, καθώς επίσης και στις αγορές όπου τα συμβατικά ηλιακά υλικά είναι ακατάλληλα για διάφορους λόγους, όπως οι προσόψεις, οι στέγες και οι εφαρμογές παραθύρων.

 

Ένας καθορισμός BIPV και BAPV

Υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με τον καθορισμό BIPV και μέσα στη βιομηχανία PV και στη βιομηχανία κτηρίου. Η έρευνα GTM καθορίζει BIPV ως κτήριο-ενσωματωμένο PV, που απαιτεί ότι η χτίζοντας ομάδα κατά μήκος της ολόκληρης αλυσίδας εφοδιασμού - συμπεριλαμβανομένων των αρχιτεκτόνων, χτίζοντας σχεδιαστές, μηχανικοί, χτίζοντας ιδιοκτήτες και εταιρείες κοινής ωφέλειας - εργάζεται μαζί για να σχεδιάσει και να χτίσει το photovoltaics στο «δέρμα» του κτηρίου πολύ ως στοιχείο, από την έναρξη του προγράμματος και μετά. BAPV, αφ' ετέρου, ορίζεται ως το κτήριο-εφαρμοσμένο PV. Σε αυτήν την διαδικασία, το photovoltaics είναι τοποθετεί όπισθεν, προστιθέμενος στο κτήριο αφότου ολοκληρώνεται η οικοδόμηση.

 

Οι θερμικές περιβάλλουσες μέθοδοι μπορούν να οδηγήσουν σε μια μείωση 25-40% της ενέργειας που καταναλώνεται από ένα κτήριο.

Ανάλογα με τον προσανατολισμό της πρόσοψης, τη θέση οικοδόμησης, και τη φωτοβολταϊκή τεχνολογία που εφαρμόζεται, η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από το σύστημά μας σε μόνο ένα τετραγωνικό μέτρο μπορεί να ποικίλει μεταξύ 20-40 kW/h κατ 'έτος ικανοποιητική ενέργεια για να παρέχει μέχρι 10.000 ώρες του φωτός από την ενέργεια 20W - λάμπες φωτός αποταμίευσης.

Εκτός από τα προφανή περιβαλλοντικά οφέλη, στις χώρες όπου η πώληση της ηλεκτρικής ενέργειας είναι ρυθμισμένη και κίνητρο που βασίζεται, μέσω μιας υποχρεωτικής επιχορήγησης από τις ηλεκτρικές επιχειρήσεις, ένα μέτρο που τακτοποιείται της αερισμένης στέγης μπορεί να παραγάγει ένα καθαρό όφελος στη διάρκεια ζωής του (25 έτη) περισσότερων από 1000 ευρώ.

Από οικονομική άποψη, ανάλογα με τον τύπο οικοδόμησης και θέσης της, οι αερισμένες προσόψεις και οι στέγες μας μπορούν να επιτύχουν ένα εσωτερικό επιστροφής ποσοστό το (IRR) μεγαλύτερο από 25% και έναν σημαντικό χρόνο επιστροφής.

 

Ηλιακός κτήριο-ενσωματωμένος τοίχος κουρτινών γυαλιού προσόψεων PV (φωτοβολταϊκός) με την ηλιακή επένδυση ενοτήτων 1

Ηλιακός φωτοβολταϊκός τοίχος κουρτινών προσόψεων - ηλιακές προσόψεις PV - επένδυση Rainscreen

Οι συμβατικές ηλιακές φωτοβολταϊκές επιτροπές του (PV) μπορούν να καθοριστούν στους εξωτερικούς τοίχους των κτηρίων με τα εξωτερικά τούβλου ή φραγμών, χρησιμοποιώντας ενός από το αργίλιο ή το ανοξείδωτο που βάζει τα συστήματα που συνδέουν σε παρένθεση. Οι καθαρολόγοι δεν θα θεωρούσαν αυτό αληθινό ενσωματωμένο κτήριο Photovoltaics δεδομένου ότι, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ηλιακές φωτοβολταϊκές επιτροπές του (PV) είναι μόνο “κολλημένες” και δεν αντικαθιστούν ένα ουσιαστικό υλικό που ειδάλλως θα απαιτούταν στη διαδικασία οικοδόμησης.

 

Λεπτομέρειες προϊόντων

Χρώμα Καθαρίστε
Επεξεργασία επιφάνειας Επίστρωμα σκονών
Όνομα προϊόντων Σύστημα τοίχων κουρτινών γυαλιού
Εφαρμογή Εξωτερικό οικοδόμησης
Χρήση Υπαίθρια διακόσμηση επένδυσης τοίχων
Πάχος 5+9A+5mm
Λειτουργία Καταστήστε αλεξίπυροι
Γυαλί Μετριασμένο γυαλί
Πιστοποιητικά CE/SONCAP/ISO9000
Μέγεθος προσαρμοσμένος
Λέξεις κλειδιά προϊόντων egineering φωτοβολταϊκός τοίχος κουρτινών

 

 

Το ηλιακό γυαλί PV αποτελείται από τα ηλιακά κύτταρα που χτίζονται στις διαφανείς διπλές και τριπλές μονάδες τοποθέτησης υαλοπινάκων. Το ηλιακό γυαλί PV μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στις στέγες και τα συστήματα προσόψεων τοίχου κουρτινών. Η χρησιμοποίηση των ηλιακών PV κυττάρων λεπτών ταινιών στον τοίχο κουρτινών μπορεί να οδηγήσει σε μια οικονομική χρήση της ηλιακής ενέργειας και να ενθαρρύνει το δημιουργικό αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Στοιχεία επικοινωνίας
FAMOUS Steel Engineering Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr gao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Δομικός χάλυβας Fabrications

Αδιάβροχος και προ-κατασκευασμένος προκατασκευασμένος δομικός χάλυβας Fabrications χάλυβα

Προ-κατασκευάζοντας συστατικός δομικός χάλυβας Fabrications για το βιομηχανικό κτήριο χάλυβα

Ένωση, φρενάρισμα, κύλισμα και ηλεκτρικός γαλβανισμένος, δομικός χάλυβας Fabrications ζωγραφικής

Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Ευρεία έκταση προ-που κατασκευάζει το βιομηχανικό πλαίσιο κτηρίων χάλυβα, κινητό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα επεξεργασίας δομικού χάλυβα για το πλαίσιο αποθηκών εμπορευμάτων

Κινητή βιομηχανική αντίσταση πυρκαγιάς επεξεργασίας κτηρίων χάλυβα που χρωματίζεται

Μονωμένες επιτροπές σάντουιτς

Αλεξίπυρη EPS επιτροπή σάντουιτς για τον τοίχο οικοδόμησης χάλυβα, επένδυση στεγών

Μονωμένες γυαλί επιτροπές σάντουιτς ανθεκτικές στη θερμότητα για την επένδυση

Prefab σπίτι θερμικής μόνωσης επιτροπών τοίχων σάντουιτς 50mm PU

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα προμηθευτής. © 2012 - 2020 structural-steelbuilding.com. All Rights Reserved.