ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ. 

-Μια επιχείρηση της ομάδας KNSN

ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ η τυποποιημένη εφαρμοσμένη μηχανική και ο ποιοτικός έλεγχος χτίζουν την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας!  Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!

 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓυαλί αυλαία τοίχο

Σύστημα τοίχων κουρτινών γυαλιού διπλός-δέρμα-προσόψεων με το θερμικό μονωμένο και τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί

Πιστοποίηση
Κίνα FAMOUS Steel Engineering Company Πιστοποιήσεις
Κίνα FAMOUS Steel Engineering Company Πιστοποιήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

Σύστημα τοίχων κουρτινών γυαλιού διπλός-δέρμα-προσόψεων με το θερμικό μονωμένο και τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί

Κίνα Σύστημα τοίχων κουρτινών γυαλιού διπλός-δέρμα-προσόψεων με το θερμικό μονωμένο και τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί προμηθευτής
Σύστημα τοίχων κουρτινών γυαλιού διπλός-δέρμα-προσόψεων με το θερμικό μονωμένο και τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί προμηθευτής Σύστημα τοίχων κουρτινών γυαλιού διπλός-δέρμα-προσόψεων με το θερμικό μονωμένο και τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί προμηθευτής Σύστημα τοίχων κουρτινών γυαλιού διπλός-δέρμα-προσόψεων με το θερμικό μονωμένο και τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Σύστημα τοίχων κουρτινών γυαλιού διπλός-δέρμα-προσόψεων με το θερμικό μονωμένο και τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Fasecbuildings
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: Διπλός-δέρμα-πρόσοψη

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 η/υ
Τιμή: USD200~USD900 per sqm
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένο αδιάβροχο έγγραφο και ξύλο ή κοντραπλακέ με λαστιχένιο κ.λπ.
Χρόνος παράδοσης: Με βάση τις ανάγκες του πελάτη
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: sqm 50.000 το χρόνο
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πρότυπο: ASTM/JIS/EU/GB Πλάτος: 600 2500mm
Funtion: Εξοικονόμηση ενέργειας
Υψηλό φως:

structural glass curtain wall

,

glass curtain walling

Σύστημα τοίχων κουρτινών γυαλιού διπλός-δέρμα-προσόψεων με το θερμικό μονωμένο και τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί


Γρήγορη λεπτομέρεια:
1. Η διπλή πρόσοψη δερμάτων χαρακτηρίζει την ενέργεια - αποταμίευση

2. τέτοιο σύστημα τοίχων κουρτινών γυαλιού ταιριάζει για το κτίριο γραφείων

3. είναι ιδιαίτερα μόνωση θερμότητας στο χειμώνα

 

Μετά από την ανάπτυξη των ετών, η ομάδα μας έχει εξελιχθεί σε έναν ακέραιο με το κλειδί στο χέρι ανάδοχο για τα διάφορα κτήρια και την οικοδόμηση. Έτσι έχουμε την ικανότητα στο διάφορο τεράστιο σχεδιασμό προγραμμάτων & χτίζουμε βασισμένος στον ικανοποιητικό έλεγχο προϋπολογισμών. Ευπρόσδεκτοι πελάτες για να κάνει τις έρευνες άμεσα σε ο, τιδήποτε είδος οικοδόμησης της περιβάλλουσας τιμολόγησης υλικών εφαρμοσμένης μηχανικής ή κτηρίου. Η επαγγελματική εφαρμοσμένη μηχανική μας teaam είναι όλες έτοιμες εδώ να προσφέρουν το προσαρμοσμένες σχέδιο και την τιμή. Το pricinple μας είναι μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη συνεργασία Constent!

 

Ο διπλός τοίχος κουρτινών γυαλιού συστημάτων του (DSF) προσόψεων δερμάτων υιοθετείται όλο και περισσότερο στα κτήρια μεγάλης ακτινοβολίας, που σχεδιάζονται από τους διάσημους αρχιτέκτονες, χρησιμοποιώντας τους επευφημημένους συμβούλους εφαρμοσμένης μηχανικής, και κράχτης ως υποδειγματική «πράσινη» στρατηγική οικοδόμησης. Είναι μια νέα τεχνολογία που βρίσκεται συχνότερα στο υψηλό σημείο ευρωπαϊκά και τα κτήρια περιοχής χωρών του δακτυλίου του Ειρηνικού. Για πλειοψηφία των επικρατόντων αρχιτεκτόνων, η διπλή τεχνολογία δερμάτων παραμένει αόριστη. Από τις προοπτικές και της γνώσης και του προϋπολογισμού, τα διπλά συστήματα δερμάτων είναι συχνά πέρα από το στόχο των περισσότερων κερδοσκοπικού σκοπού προγραμμάτων.

 

Η ερώτηση προκύπτει ως προς το εάν τα διπλά κτήρια δερμάτων είναι αληθινά πιό περιβαλλοντικά αρμόδια και βιώσιμα. Είναι η εμπορική παράλειψη αρχιτεκτονικής στην πιθανή ενέργεια και την περιβαλλοντική αποταμίευση; Η διπλή πρόσοψη δερμάτων είναι βασισμένη στην έννοια των εξωτερικών τοίχων που αποκρίνονται δυναμικά στις ποικίλες περιβαλλοντικές συνθήκες, και που μπορούν να ενσωματώσουν μια σειρά της ενσωματωμένης ήλιος-σκίασης, του φυσικού εξαερισμού, και των συσκευών ή των στρατηγικών θερμικής μόνωσης.

Σύστημα τοίχων κουρτινών γυαλιού διπλός-δέρμα-προσόψεων με το θερμικό μονωμένο και τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί 0

Οι πρώτοι σύγχρονοι αρχιτέκτονες στο σχέδιο παραθύρων των διαφορετικών προγραμμάτων ερεύνησαν αυτήν την νέα τεχνολογία κτηρίου. Το πρόωρο ηλιακό παθητικό σχέδιο που εξηγείται στον τοίχο «trombe», αντιμετωπίζεται επίσης δεδομένου ότι ένας πρόδρομος στα σύγχρονα διπλά συστήματα δερμάτων μόνο πρόσφατα έχει τη διπλή τεχνολογία δερμάτων γίνεται ανάλογος με τις εξερευνήσεις στη διαφανή και αρχιτεκτονική γυαλιού, και επιπλέον, που επευφημείται όπως περιβαλλοντικά «αρμόδιο» σχέδιο. Αυτό το έγγραφο αντιπροσωπεύει τα συμπεράσματα μιας ομάδας του ανώτερου επιπέδου B.Arch και κυριαρχεί τους σπουδαστές που έχουν διεξαγάγει μια αρχική έρευνα σχετικά με τα διπλά συστήματα επένδυσης δερμάτων.

 

Προδιαγραφή:

Υλικό: προδιαγραφή:
Μήκος 2m ή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Πλάτος 1m ή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Ύψος 40mm ή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη

 

 

Αν και η διπλή έννοια προσόψεων δερμάτων δεν είναι νέα, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση από τους αρχιτέκτονες να τεθεί στην πράξη. Η πολυπλοκότητα και η προσαρμοστικότητά της στους διαφορετικούς κλιματολογικούς όρους αυξάνουν την ανάγκη για το προσεκτικό σχέδιο. Δεδομένου ότι οι τύποι κατασκευής μπορούν να διαφέρουν από μια θέση σε άλλη, είναι προφανές ότι η σύγκριση των διαφορετικών πηγών λογοτεχνίας είναι όχι πάντα σχετική. Δεδομένου ότι η έννοια των διπλών προσόψεων δερμάτων είναι περίπλοκη και η χρήση και η λειτουργία της έχουν επιπτώσεις παραμέτρους του κτηρίου, η λογοτεχνία που μελετάται στις διαφορετικές είναι από τους διαφορετικούς τομείς.

 

Είναι σαφές ότι το σχέδιο του συστήματος είναι κρίσιμο για την απόδοση του κτηρίου. Είναι η άποψη του συντάκτη ότι οι διπλές προσόψεις δερμάτων μπορούν να παρέχουν και το βελτιωμένο εσωτερικό κλίμα και τη μειωμένη χρήση της ενέργειας στον ίδιο χρόνο εάν σχεδιάζεται κατάλληλα. Εάν η προσέγγιση είναι γενική και οι στόχοι που επιτυγχάνονται είναι σαφείς, κατόπιν το αναφερθε'ν σύστημα είναι αρκετά εύκαμπτο να συναντήσει τις κλιματολογικές αλλαγές για τους περισσότερους τύπους οικοδομήσεων της χρήσης.

Σύστημα τοίχων κουρτινών γυαλιού διπλός-δέρμα-προσόψεων με το θερμικό μονωμένο και τοποθετημένο σε στρώματα γυαλί 1

 

Η ταξινόμηση των διπλών προσόψεων δερμάτων είναι σημαντική δεδομένου ότι η αρχική προσέγγιση μπορεί να επηρεάσει το στάδιο σχεδίου. Μετά από να επιλέξει τον τύπο διπλής πρόσοψης κατάλληλο για το κτήριο, είναι απαραίτητο να καθοριστεί το σχέδιο και οι τεχνικές παράμετροι (όπως τα υλικά χρησιμοποιούμενα) που μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία και την απόδοση του συστήματος και τις σωματικές ιδιότητες της κοιλότητας. Η ακρίβεια των υπολογισμών της απόδοσης προσόψεων στο στάδιο σχεδίου θα οδηγήσει στις ακριβέστερες προβλέψεις. Είναι σαφές ότι με να δώσουν προτεραιότητα στους κύριους σκοπούς του διπλού συστήματος προσόψεων στους διαφορετικούς τρόπους, το σχέδιο οικοδόμησης και η κατασκευή μπορούν να διαφέρουν προσαρμομένος στις απαιτήσεις απόδοσης των σχεδιαστών, και τις ανάγκες των χρηστών. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διπλών προσόψεων δερμάτων που βρίσκονται στις διαφορετικές πηγές λογοτεχνίας αναφέρονται και περιγράφονται.

 

Επιπλέον, τα παραδείγματα των κτιρίων γραφείων με τις διπλές προσόψεις δερμάτων παρουσιάζονται. Οι διπλές προσόψεις 14 δερμάτων τελικά ένα τμήμα συζήτησης και συμπερασμάτων ακολουθούν στο οποίο η άποψη του συντάκτη δίνεται και τα σχόλια γίνονται. Οι τομείς της περαιτέρω έρευνας μια ανάπτυξη που απαιτείται παρουσιάζονται.

Στοιχεία επικοινωνίας
FAMOUS Steel Engineering Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr gao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Δομικός χάλυβας Fabrications

Αδιάβροχος και προ-κατασκευασμένος προκατασκευασμένος δομικός χάλυβας Fabrications χάλυβα

Προ-κατασκευάζοντας συστατικός δομικός χάλυβας Fabrications για το βιομηχανικό κτήριο χάλυβα

Ένωση, φρενάρισμα, κύλισμα και ηλεκτρικός γαλβανισμένος, δομικός χάλυβας Fabrications ζωγραφικής

Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Ευρεία έκταση προ-που κατασκευάζει το βιομηχανικό πλαίσιο κτηρίων χάλυβα, κινητό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα επεξεργασίας δομικού χάλυβα για το πλαίσιο αποθηκών εμπορευμάτων

Κινητή βιομηχανική αντίσταση πυρκαγιάς επεξεργασίας κτηρίων χάλυβα που χρωματίζεται

Μονωμένες επιτροπές σάντουιτς

Αλεξίπυρη EPS επιτροπή σάντουιτς για τον τοίχο οικοδόμησης χάλυβα, επένδυση στεγών

Μονωμένες γυαλί επιτροπές σάντουιτς ανθεκτικές στη θερμότητα για την επένδυση

Prefab σπίτι θερμικής μόνωσης επιτροπών τοίχων σάντουιτς 50mm PU

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα προμηθευτής. © 2012 - 2020 structural-steelbuilding.com. All Rights Reserved.