ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ. 

-Μια επιχείρηση της ομάδας KNSN

ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ η τυποποιημένη εφαρμοσμένη μηχανική και ο ποιοτικός έλεγχος χτίζουν την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας!  Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!

 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣύνθετη γέφυρα πατωμάτων

Σε σχήμα υ σωρός φύλλων ψυχρής έλασης τύπων για την οικοδόμηση ιδρύματος οικοδόμησης δομών χάλυβα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

Σε σχήμα υ σωρός φύλλων ψυχρής έλασης τύπων για την οικοδόμηση ιδρύματος οικοδόμησης δομών χάλυβα

Κίνα Σε σχήμα υ σωρός φύλλων ψυχρής έλασης τύπων για την οικοδόμηση ιδρύματος οικοδόμησης δομών χάλυβα προμηθευτής
Σε σχήμα υ σωρός φύλλων ψυχρής έλασης τύπων για την οικοδόμηση ιδρύματος οικοδόμησης δομών χάλυβα προμηθευτής Σε σχήμα υ σωρός φύλλων ψυχρής έλασης τύπων για την οικοδόμηση ιδρύματος οικοδόμησης δομών χάλυβα προμηθευτής Σε σχήμα υ σωρός φύλλων ψυχρής έλασης τύπων για την οικοδόμηση ιδρύματος οικοδόμησης δομών χάλυβα προμηθευτής Σε σχήμα υ σωρός φύλλων ψυχρής έλασης τύπων για την οικοδόμηση ιδρύματος οικοδόμησης δομών χάλυβα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Σε σχήμα υ σωρός φύλλων ψυχρής έλασης τύπων για την οικοδόμηση ιδρύματος οικοδόμησης δομών χάλυβα

Λεπτομέρειες:

Place of Origin: China
Μάρκα: FASECbuildings
Πιστοποίηση: ISO, CE etc
Model Number: Type 2

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Minimum Order Quantity: 25 tons
Τιμή: USD500-800/ton
Packaging Details: seaworthy packings
Delivery Time: 1-4 weeks per production plan
Payment Terms: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union
Supply Ability: 5000 tons per month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Material: Steel Type: U shaped
Color: Gray Surface: Galvanized
Width: 400-900mm Length: 5-11m
Thickness: 5-18mm Appliction: Steel Structure Building

Σε σχήμα υ σωρός φύλλων ψυχρής έλασης τύπων για την οικοδόμηση ιδρύματος οικοδόμησης δομών χάλυβα

Ο σωρός φύλλων χάλυβα είναι ένας τύπος χάλυβα με μια αυλάκωση κλειδώματος. Η διατομή της έχει την ευθεία μορφή πιάτων, τη μορφή αυλακιού και τη μορφή Ζ. Έχει τα διάφορα μεγέθη και τις ενδασφαλίζοντας μορφές. Κοινοί είναι Larsonian, Lakwana, κ.λπ. Τα πλεονεκτήματά του είναι: υψηλής αντοχής, εύκολος να διαπεράσει στο σκληρό εδαφολογικό στρώμα μπορέστε να κατασκευαστείτε στα βαθιά νερά εάν είναι απαραίτητο, να προσθέσει την κεκλιμένη υποστήριξη για να γίνει ένα κλουβί. Έχει την καλή αδιάβροχη εκτέλεση μπορεί να διαμορφώσει τους εγκιβωτισμούς των διάφορων μορφών όπως απαιτείται, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα για πολλές φορές. Επομένως, χρησιμοποιείται ευρέως.

 

Προδιαγραφές:

Βαθμός Q345B/SY295/SY390/S355JR/S355JO/SYW295/SYW390  
Πρότυπα JIS, ΜΒ, ASTM  
Πάχος 818mm  
Πλάτος 400900mm  
Τεχνική Καυτός - κυλημένος  
Εφαρμογή Δομή χάλυβα, κτήριο σκαφών, γεφύρωμα  

 

Τα προϊόντα σωρών φύλλων χάλυβα διαιρούνται σε με λεπτούς τοίχους σωρούς φύλλων χάλυβα κρύος-κλίσης και hot-rolled σωρούς φύλλων χάλυβα σύμφωνα με τη διαδικασία παραγωγής.

(1) οι μορφοποιημένοι στο κρύο σωροί φύλλων χάλυβα περιλαμβάνουν τους μη-δάγκωμα-διαμορφωμένους μορφοποιημένους στο κρύο σωρούς φύλλων χάλυβα (επίσης γνωστούς ως πιάτα τάφρων) και τους δάγκωμα-διαμορφωμένους μορφοποιημένους στο κρύο σωρούς φύλλων χάλυβα (που διαιρούνται σε L-shaped, S-shaped, σε σχήμα υ και ζ-που διαμορφώνονται). Διαδικασία παραγωγής: Λεπτύτερα πιάτα χρήσης (κοινό πάχος 8mm ~ 14mm) στην κρύα κάμπτοντας μονάδα για τη συνεχή διαμόρφωση ρόλων. Πλεονεκτήματα: λιγότερη επένδυση στη γραμμή παραγωγής, χαμηλότερο κόστος παραγωγής, εύκαμπτος έλεγχος μεγέθους προϊόντων. Μειονεκτήματα: Το πάχος κάθε μέρους του σώματος σωρών είναι το ίδιο, το διατομικό μέγεθος δεν μπορεί να βελτιστοποιηθεί, με συνέπεια την αυξανόμενη κατανάλωση χάλυβα, η μορφή του μέρους κλειδώματος είναι δύσκολο να ελεγχτεί, η ένωση δεν στερεώνεται στενά, και το νερό δεν μπορεί να σταματήσουν.

(2) το Hot-rolled φύλλο χάλυβα συσσωρεύει τους Hot-rolled σωρούς φύλλων χάλυβα στον κόσμο έχει κυρίως τον u-τύπο, τον ζ-τύπο, τον όπως-τύπο, χ-τύπο και άλλες σημαντικές κατηγορίες δωδεκάδων των προδιαγραφών. Οι διαδικασίες παραγωγής, επεξεργασίας και εγκαταστάσεων του ζ-τύπου και οι σωροί φύλλων χάλυβα όπως-τύπων είναι σχετικά περίπλοκοι, και χρησιμοποιούνται κυρίως στην Ευρώπη και την Αμερική εσωτερικά, είναι κυρίως σε σχήμα υ σωροί φύλλων χάλυβα. Διαδικασία παραγωγής: Διαμορφώνεται από μια μεγάλη ταχύτητα κυλώ από τα πλεονεκτήματα ενός χάλυβα κυλίσματος εκατομμυρίου: διαστατικές προδιαγραφές, ανώτερη απόδοση, λογική διατομή, υψηλή - ποιότητα, και σφιχτό εμπόδιο νερού για το δάγκωμα. Μειονεκτήματα: μεγαλύτερη τεχνική δυσκολία, υψηλότερες δαπάνες παραγωγής, και άκαμπτες σειρές προδιαγραφών.

 

Χαρακτηριστικά εφαρμογής:

1. Η λαβή και λύνει μια σειρά προβλημάτων που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταλλείας

2. Απλή κατασκευή και μικρότερη περίοδος κατασκευής

3. Για τους στόχους κατασκευής, μπορεί να μειώσει τις διαστημικές απαιτήσεις

4. Η χρήση των σωρών φύλλων χάλυβα μπορεί να παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική (βοήθεια στην καταστροφή)

5. Η χρήση των σωρών φύλλων χάλυβα δεν περιορίζεται από τις καιρικές συνθήκες στο στάδιο της χρησιμοποίησης των σωρών φύλλων χάλυβα, οι σύνθετες διαδικασίες που μπορούν να απλοποιήσουν την επιθεώρηση των υλικών ή της απόδοσης συστημάτων εξασφαλίζουν την προσαρμοστικότητά τους, καλή ανταλλαξιμότητα, και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

7. Μπορέστε να ανακυκλωθείτε και να επαναχρησιμοποιηθείτε, κερδίζοντας χρήματα.

 

Σε σχήμα υ σωρός φύλλων ψυχρής έλασης τύπων για την οικοδόμηση ιδρύματος οικοδόμησης δομών χάλυβα

 

Ο σωρός φύλλων ψυχρής έλασης καλείται επίσης κρύο διαμορφωμένο φύλλο που συσσωρεύει, παράγεται από τις σπείρες χάλυβα μέσω των διαφορετικών κυλίνδρων στην περιβαλλοντική θερμοκρασία. Λόγω του ελαφριού και μεγαλύτερου συντελεστή του τμήματος, διαμορφωμένοι οι κρύο τύποι χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο.

 

Υπάρχουν διαφορετικοί διαμορφωμένοι κρύο τύποι σωρών φύλλων χάλυβα, τύπος του U, τύπος Ζ, ωμέγα τύπος, και φύλλα τάφρων. Και μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους το βαθμό και τις ιδιότητες χάλυβα.

 

Οι ειδικά μορφές και τα μεγέθη των σωρών φύλλων χάλυβα κατασκευάζονται για την κάλυψη της απαίτησης την απαίτηση των συνδέσεων και άλλων παρόμοιων καταστάσεων. Στην πραγματικότητα, διαμορφωμένο κρύο δεν είχε ποτέ μια ροπή στην κίνηση από τις συναρμολογήσεις όπως πολύ καυτό - κυλημένα φύλλα στις δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

Στοιχεία επικοινωνίας
FAMOUS Steel Engineering Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Shayne

Τηλ.:: +8618857115398

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Δομικός χάλυβας Fabrications

Αδιάβροχος και προ-κατασκευασμένος προκατασκευασμένος δομικός χάλυβας Fabrications χάλυβα

Προ-κατασκευάζοντας συστατικός δομικός χάλυβας Fabrications για το βιομηχανικό κτήριο χάλυβα

Ένωση, φρενάρισμα, κύλισμα και ηλεκτρικός γαλβανισμένος, δομικός χάλυβας Fabrications ζωγραφικής

Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Ευρεία έκταση προ-που κατασκευάζει το βιομηχανικό πλαίσιο κτηρίων χάλυβα, κινητό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα επεξεργασίας δομικού χάλυβα για το πλαίσιο αποθηκών εμπορευμάτων

Κινητή βιομηχανική αντίσταση πυρκαγιάς επεξεργασίας κτηρίων χάλυβα που χρωματίζεται

Μονωμένες επιτροπές σάντουιτς

Αλεξίπυρη EPS επιτροπή σάντουιτς για τον τοίχο οικοδόμησης χάλυβα, επένδυση στεγών

Μονωμένες γυαλί επιτροπές σάντουιτς ανθεκτικές στη θερμότητα για την επένδυση

Prefab σπίτι θερμικής μόνωσης επιτροπών τοίχων σάντουιτς 50mm PU

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα προμηθευτής. © 2012 - 2020 structural-steelbuilding.com. All Rights Reserved.