ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ. 

-Μια επιχείρηση της ομάδας KNSN

ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ η τυποποιημένη εφαρμοσμένη μηχανική και ο ποιοτικός έλεγχος χτίζουν την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας!  Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!

 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔομικός χάλυβας Fabrications

Η προκατασκευασμένη δύναμη Q355b γαλβάνισε τη ζωγραφική επιφάνειας μελών χάλυβα Fabrications δομικού χάλυβα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

Η προκατασκευασμένη δύναμη Q355b γαλβάνισε τη ζωγραφική επιφάνειας μελών χάλυβα Fabrications δομικού χάλυβα

Κίνα Η προκατασκευασμένη δύναμη Q355b γαλβάνισε τη ζωγραφική επιφάνειας μελών χάλυβα Fabrications δομικού χάλυβα προμηθευτής
Η προκατασκευασμένη δύναμη Q355b γαλβάνισε τη ζωγραφική επιφάνειας μελών χάλυβα Fabrications δομικού χάλυβα προμηθευτής Η προκατασκευασμένη δύναμη Q355b γαλβάνισε τη ζωγραφική επιφάνειας μελών χάλυβα Fabrications δομικού χάλυβα προμηθευτής Η προκατασκευασμένη δύναμη Q355b γαλβάνισε τη ζωγραφική επιφάνειας μελών χάλυβα Fabrications δομικού χάλυβα προμηθευτής Η προκατασκευασμένη δύναμη Q355b γαλβάνισε τη ζωγραφική επιφάνειας μελών χάλυβα Fabrications δομικού χάλυβα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Η προκατασκευασμένη δύναμη Q355b γαλβάνισε τη ζωγραφική επιφάνειας μελών χάλυβα Fabrications δομικού χάλυβα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: FASEC
Πιστοποίηση: CE, ISO, SGS
Αριθμό μοντέλου: HZFS

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 25ton
Τιμή: USD1200-2200/ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλόιμη συσκευασία στο εμπορευματοκιβώτιο ή το μαζικό σκάφος
Χρόνος παράδοσης: Σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη όπως 2-3 μήνες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/A, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 70000ton το χρόνο
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Βαθμός: Q355B Διαστάσεις: Σύμφωνα με την ανάγκη του πελάτη
Τύπος: Χ-χάλυβας, γ-Chanel, ζ-χάλυβας εφαρμογή: Αποθήκη εμπορευμάτων, εργαστήριο, υπόστεγο, ect.
Επεξεργασία επιφάνειας: Ζωγραφική ή γαλβανισμένος Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα

Η προκατασκευασμένη δύναμη Q355b γαλβάνισε τη ζωγραφική επιφάνειας μελών χάλυβα Fabrications δομικού χάλυβα

Το μέλος χάλυβα αναφέρεται σε ένα δομικό σύνθετο μέλος χάλυβα ικανό και τα φορτία που συνδέονται με την κρύα κάμψη ή την ένωση των πιάτων χάλυβα, των χαλύβων γωνίας, των χαλύβων καναλιών, των ι-ακτίνων, των ενωμένων στενά ή hot-rolled χ-ακτίνων μέσω των συνδετήρων.

 

Πλεονέκτημα:
Το σύστημα τμημάτων χάλυβα έχει τα περιεκτικά πλεονεκτήματα της ελαφριάς, βιομηχανοποιημένης κατασκευής, της γρήγορης εγκατάστασης, του σύντομου κύκλου κατασκευής, της καλής σεισμικής εκτέλεσης, της γρήγορης αποκατάστασης επένδυσης, και της λιγότερης περιβαλλοντικής ρύπανσης. Έναντι των ενισχυμένων συγκεκριμένων δομών, έχει περισσότερο τα μοναδικά πλεονεκτήματα των τριών πτυχών της ανάπτυξης, στο σφαιρικό πεδίο, ειδικά στις αναπτυγμένες χώρες και οι περιοχές, τμήματα χάλυβα εύλογα και ευρέως έχουν χρησιμοποιηθεί στον τομέα της εφαρμοσμένης μηχανικής κατασκευής.

 

Ικανότητα μεταφοράς:
Η πρακτική έχει δείξει ότι όσο μεγαλύτερη η δύναμη, τόσο μεγαλύτερη η παραμόρφωση του μέλους χάλυβα. Εντούτοις, όταν η δύναμη είναι πάρα πολύ μεγάλη, τα μέλη χάλυβα θα σπάσουν ή αυστηρή και σημαντική πλαστική παραμόρφωση, η οποία έχει επιπτώσεις στην κανονική εργασία της δομής εφαρμοσμένης μηχανικής. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η κανονική εργασία των υλικών εφαρμοσμένης μηχανικής και των δομών κάτω από το φορτίο, απαιτείται ότι κάθε μέλος χάλυβα πρέπει η ικανοποιητική μεταφέρουσα ικανότητα, επίσης ως ικανότητα ρουλεμάν. Η ικανότητα ρουλεμάν μετριέται κυρίως από την ικανοποιητικές δύναμη, την ακαμψία και τη σταθερότητα του μέλους χάλυβα.

 

Ικανοποιητική δύναμη
Η δύναμη αναφέρεται στη δυνατότητα ενός τμήματος χάλυβα να επικριθεί η ζημία (σπάσιμο ή μόνιμη παραμόρφωση). Δηλαδή, καμία αποτυχία παραγωγής ή η αποτυχία σπασίματος δεν εμφανίζεται κάτω από το φορτίο, και τη δυνατότητα να εργαστεί ακίνδυνα και σοβαρά είναι εγγυημένη. Η δύναμη είναι μια βασική προϋπόθεση ότι όλα τα μεταφέροντα μέλη πρέπει να συναντηθούν, έτσι είναι επίσης η εστίαση της εκμάθησης.

 

Ικανοποιητική ακαμψία
Η ακαμψία αναφέρεται στη δυνατότητα ενός μέλους χάλυβα να αντισταθεί στην παραμόρφωση. Εάν το μέλος χάλυβα υποβληθεί στην υπερβολική παραμόρφωση μετά από να τονιστεί, δεν θα λειτουργήσει κατάλληλα ακόμα κι αν δεν έχει βλαφθεί. Επομένως, το μέλος χάλυβα πρέπει να έχει την ικανοποιητική ακαμψία, δηλ., καμία αποτυχία ακαμψίας έχει την άδεια. Οι απαιτήσεις ακαμψίας είναι διαφορετικές για τους διαφορετικούς τύπους συστατικών, και τα σχετικές πρότυπα και οι προδιαγραφές πρέπει να ερωτηθούν κατά ισχύων.

 

Σταθερότητα
Η σταθερότητα αναφέρεται στη δυνατότητα ενός τμήματος χάλυβα να διατηρηθεί η αρχική μορφή ισορροπίας της (κράτος) στο πλαίσιο της δράσης μιας εξωτερικής δύναμης.
Η απώλεια σταθερότητας είναι το φαινόμενο ότι το μέλος χάλυβα αλλάζει ξαφνικά την αρχική μορφή ισορροπίας όταν αυξάνεται ως ένα βαθμό η πίεση, το οποίο αναφέρεται ως αστάθεια. Μερικά συμπιεσμένα με λεπτούς τοίχους μέλη μπορούν επίσης ξαφνικά να αλλάξουν την αρχική μορφή ισορροπίας τους και να γίνουν ασταθή. Επομένως, αυτά τα τμήματα χάλυβα πρέπει να απαιτηθούν για να έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν την αρχική μορφή ισορροπίας τους, δηλ., έχουν την ικανοποιητική σταθερότητα για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα είναι ασταθή και χαλασμένα υπό τους διευκρινισμένους όρους χρησιμοποίησης.
Η αστάθεια του φραγμού πίεσης εμφανίζεται γενικά ξαφνικά και είναι πολύ καταστρεπτική, έτσι ο φραγμός πίεσης πρέπει να έχει την ικανοποιητική σταθερότητα.
Εν περιλήψει, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής και αξιόπιστη εργασία των μελών χάλυβα, τα μέλη πρέπει να έχουν την ικανοποιητική ικανότητα ρουλεμάν, δηλ., να έχει την ικανοποιητικές δύναμη, την ακαμψία και τη σταθερότητα, τα οποία είναι οι τρεις βασικές προϋποθέσεις για την ασφαλή εργασία των συστατικών.

 

Η επεξεργασία μετάλλων είναι η δημιουργία των δομών μετάλλων με την κοπή, την κάμψη, και τις διαδικασίες συγκέντρωσης. Είναι μια προστιθεμένης αξίας διαδικασία που περιλαμβάνει τη δημιουργία των μηχανών, των μερών, και των δομών από τις διάφορες πρώτες ύλες.

 

Η επεξεργασία μετάλλων αρχίζει συνήθως με τα σχέδια με τις ακριβείς διαστάσεις και τις προδιαγραφές. Τα καταστήματα επεξεργασίας χρησιμοποιούνται από τους αναδόχους, OEMs και VARs. Τα χαρακτηριστικά προγράμματα περιλαμβάνουν τα χαλαρά μέρη, τα δομικά πλαίσια για τα κτήρια και το βαρύ εξοπλισμό, και τα σκαλοπάτια και τα κιγκλιδώματα χεριών.

 

Προδιαγραφή:
1 Κύρια δομή χάλυβα Δομή χάλυβα τμημάτων Χ
2 Επεξεργασία επιφάνειας χάλυβα ζωγραφική ή γαλβανισμένος
3 Ενίσχυση χάλυβας γωνίας, φραγμός ζωνών, φραγμός χάλυβα, κ.λπ.
4 Επιτροπή τοίχων και στεγών EPS, μαλλί βράχου, γυαλί ινών, PU επιτροπή σάντουιτς ή ένα ζαρωμένο στρώμα πιάτο χάλυβα
5 Μπουλόνια μπουλόνια αγκύρων, εντατικά μπουλόνια, κοινά μπουλόνια
6 Purlin Τμήμα Γ, purlin τμημάτων Ζ στο διαφορετικό μέγεθος
7 Κάλυψη ακρών Φιαγμένος από πιάτο χάλυβα χρώματος
8 Υδρορροή και κάτω σωλήνας Υδρορροή φιαγμένη από πιάτο χάλυβα χρώματος ή galvanization πιάτο, PVC κάτω από το σωλήνα
9 Γερανός Γερανός για να ανυψώσει 2 τόνο σε 10 τόνο
10 Πόρτα Συρόμενη πόρτα, κυλώντας πόρτα, πόρτα ανελκυστήρων, κ.λπ.
11 Παράθυρο Παράθυρο PVC, παράθυρο αλουμινίου, παράθυρο χάλυβα, κ.λπ.
12 Εξαρτήματα Καρφιά, σφραγίζοντας κόλλα, στόλισμα, κ.λπ.

 

Η ποιότητα του δομικού χάλυβα

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές όταν το δομικό χάλυβα. Όσο χαμηλότερη η περιεκτικότητα σε άνθρακα στο χάλυβα που επιλέγεται καθορίζει την ευκολία της συγκόλλησης. Η χαμηλότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα είναι ίση με ένα γρηγορότερο ποσοστό παραγωγής στα κατασκευαστικά προγράμματα, αλλά μπορεί επίσης να καταστήσει το υλικό δυσκολότερο να εργαστεί με. ΔΙΑΣΗΜΟΣ είναι σε θέση να προσφέρει τις λύσεις δομικού χάλυβα που και αποτελεσματικά γίνονται και ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Θα εργαστούμε για σας για να καθορίσουμε τον τέλειο τύπο δομικού χάλυβα για το πρόγραμμά σας. Οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται κόστος για να σχεδιάσουν το δομικό χάλυβα μπορούν να αλλάξουν το. Εντούτοις, ο δομικός χάλυβας είναι ένα οικονομικώς αποδοτικό υλικό όταν χρησιμοποιείται κατάλληλα. Ο χάλυβας είναι ένα άριστο, ιδιαίτερα-βιώσιμο υλικό, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικότερο στα χέρια των πεπειραμένων και μορφωμένων μηχανικών που καταλαβαίνουν τις ιδιότητες και τα πιθανά οφέλη του. Συνολικά, ο χάλυβας κρατά έναν τεράστιο αριθμό των πλεονεκτημάτων στους αναδόχους και άλλοι που σκόπευαν να τον χρησιμοποιήσουν για τις βιομηχανικές εφαρμογές. Οι εμπειρογνώμονες έχουν διαπιστώσει ότι ακόμη και τα παλαιότερα κτήρια ενίσχυσης με τις νέες διαδικασίες συγκόλλησης μπορούν σημαντικά να βελτιώσουν τη δύναμη του κτηρίου. Φανταστείτε τα οφέλη τον επιδέξια ενωμένο στενά δομικό χάλυβα από την αρχή για σας κατασκευαστικό πρόγραμμα. Κατόπιν ελάτε σε επαφή με ΔΙΑΣΗΜΟ για τις όλες ανάγκες σας συγκόλλησης δομικού χάλυβα και επεξεργασίας.

Η προκατασκευασμένη δύναμη Q355b γαλβάνισε τη ζωγραφική επιφάνειας μελών χάλυβα Fabrications δομικού χάλυβα

Στοιχεία επικοινωνίας
FAMOUS Steel Engineering Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Shayne

Τηλ.:: +8618857115398

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Δομικός χάλυβας Fabrications

Αδιάβροχος και προ-κατασκευασμένος προκατασκευασμένος δομικός χάλυβας Fabrications χάλυβα

Προ-κατασκευάζοντας συστατικός δομικός χάλυβας Fabrications για το βιομηχανικό κτήριο χάλυβα

Ένωση, φρενάρισμα, κύλισμα και ηλεκτρικός γαλβανισμένος, δομικός χάλυβας Fabrications ζωγραφικής

Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Ευρεία έκταση προ-που κατασκευάζει το βιομηχανικό πλαίσιο κτηρίων χάλυβα, κινητό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα επεξεργασίας δομικού χάλυβα για το πλαίσιο αποθηκών εμπορευμάτων

Κινητή βιομηχανική αντίσταση πυρκαγιάς επεξεργασίας κτηρίων χάλυβα που χρωματίζεται

Μονωμένες επιτροπές σάντουιτς

Αλεξίπυρη EPS επιτροπή σάντουιτς για τον τοίχο οικοδόμησης χάλυβα, επένδυση στεγών

Μονωμένες γυαλί επιτροπές σάντουιτς ανθεκτικές στη θερμότητα για την επένδυση

Prefab σπίτι θερμικής μόνωσης επιτροπών τοίχων σάντουιτς 50mm PU

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα προμηθευτής. Copyright © 2012 - 2020 structural-steelbuilding.com. All Rights Reserved. Developed by ECER