ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, ΕΠΕ. 

-Μια επιχείρηση της ομάδας KNSN

ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ η τυποποιημένη εφαρμοσμένη μηχανική και ο ποιοτικός έλεγχος χτίζουν την αξιοπιστία εμπορικών σημάτων μας!  Μια δοκιμαστική διαταγή φέρνει τη σταθερή συνεργασία!

 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔομικά σχέδια εφαρμοσμένης μηχανικής

Εμπορική χαμηλή δομή χάλυβα ανόδου που χτίζει τα αρχιτεκτονικά και δομικά σχέδια εφαρμοσμένης μηχανικής

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εμπορικά κτήρια χάλυβα για τις πωλήσεις
τα καλά μέλη ομάδας προσφέρουν πάντα τον προϋπολογισμό εγκαίρως και απαντούν στις ερωτήσεις με την υπομονή, μεγάλη εργασία!

—— Donald Mcwayne

Αισθάνομαι πλήρως σεβαστός κατά το λήψη με τη Grace και αυτή έδωσα πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Η πρώτη batch των επιτροπών γεφυρών που αποκτώνται είναι μεγάλη επίσης. ευχαριστεί όλων.

—— Joseph Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now

Εμπορική χαμηλή δομή χάλυβα ανόδου που χτίζει τα αρχιτεκτονικά και δομικά σχέδια εφαρμοσμένης μηχανικής

Κίνα Εμπορική χαμηλή δομή χάλυβα ανόδου που χτίζει τα αρχιτεκτονικά και δομικά σχέδια εφαρμοσμένης μηχανικής προμηθευτής
Εμπορική χαμηλή δομή χάλυβα ανόδου που χτίζει τα αρχιτεκτονικά και δομικά σχέδια εφαρμοσμένης μηχανικής προμηθευτής Εμπορική χαμηλή δομή χάλυβα ανόδου που χτίζει τα αρχιτεκτονικά και δομικά σχέδια εφαρμοσμένης μηχανικής προμηθευτής Εμπορική χαμηλή δομή χάλυβα ανόδου που χτίζει τα αρχιτεκτονικά και δομικά σχέδια εφαρμοσμένης μηχανικής προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Εμπορική χαμηλή δομή χάλυβα ανόδου που χτίζει τα αρχιτεκτονικά και δομικά σχέδια εφαρμοσμένης μηχανικής

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: FAMOUS
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: ΤΩΝ ΙΔΊΩΝ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 η/υ
Τιμή: USD30~USD300 per ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αξιόπλοα συσκευασίες σε δοχείο ή σε δοχείο χύδην
Χρόνος παράδοσης: Με βάση τις ανάγκες του πελάτη
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 600.000 τόνοι το χρόνο
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος Υλικό: Στήλη χάλυβα Προδιαγραφή: Q345B, Q235
Επεξεργασία επιφάνειας: Γαλβανισμένος Εγκατάσταση: Εύκολος
Χρώμα: γκρί Πρότυπο: AU & NZ
Μέγεθος: Πελάτη που απαιτείται σαν

 

Εμπορική χαμηλή δομή χάλυβα ανόδου που χτίζει τα αρχιτεκτονικά και δομικά σχέδια εφαρμοσμένης μηχανικής

 

ΔΙΑΣΗΜΑ πλεονεκτήματα πυρήνων:

το πλήρες σχέδιο λ & χτίζει το σύστημα διαθέσιμο

το λ άνω των 15 ετών δοκιμάζει στον εσωτερικό και υπερπόντιο building& τομέα κατασκευής

επαγγελματική ομάδα σχεδίου λ και ομάδα επεξεργασίας με το ώριμο ποιοτικό σύστημα ελέγχου

έγκαιρη σύνταξη προϋπολογισμού λ και ακραία χαμηλή συμβουλευτική υπηρεσία

 

Παρακαλώ ευγενικά στείλετε κάτω από τις πληροφορίες για μια προκαταρκτική αναφορά:

u 1. Πεδίο υπηρεσιών, δηλ. από το γενικό προγραμματισμό, στο σχέδιο αρχιτεκτονικής, στο δομικό σχέδιο, water& το σχέδιο ηλεκτρικής ενέργειας, heating& το σχέδιο εξαερισμού κ.λπ. εντελώς ή μερικώς

u 2. Το κτήριο ή το δομικό ύφος που πρέπει να σχεδιαστούν, με άλλα λόγια για να σχολιάσουν η περιπλοκή σχεδίου του.

u 3. Τυποποιημένη απαίτηση σχεδίου. Είμαστε ικανοί για να σχεδιάσουμε σύμφωνα με την Κίνα, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη διάφορη προσαρμοσμένη απαίτηση προτύπων της Αυστραλίας κ.λπ.

u 4. Διάφορες περιοχές κατασκευής και διαστάσεις καθώς επίσης και πληροφορίες λειτουργίας κ.λπ. προσφερθείσες.

 

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

1. Εξειδικευμένο και πεπειραμένο σχέδιο και απαρίθμηση της ομάδας

2. Η άριστη ποιότητα σχεδίου με την πραγματική χαμηλή τιμή ακόμη και μηδέν κόστισε

3. Ιδιαίτερα καλό στο prefab χάλυβα το εργαστήριο/ο χάλυβας ρίχνει το σχέδιο

4. Τα διάφορα πρότυπα σχεδίου όπως ASTM, ΜΒ, JIS είναι διαθέσιμα

5. Συνολικά προσαρμόστε

 

Κύρια επιχείρηση

Διαβουλεύσεις εφαρμοσμένης μηχανικής

Ο προγραμματισμός προγράμματος/η διατύπωση της πρότασης προγράμματος/η διατύπωση της έκθεσης μελέτης σκοπιμότητας/οι διαβουλεύσεις προγραμματισμού & σχεδίου/η προσφορά/ο πράκτορας σχεδίου για την προσφορά προγράμματος/σχεδιάζουν τη επίβλεψη/τη επίβλεψη προγράμματος/τη διαχείριση του προγράμματος/την αξιολόγηση προγράμματος

Προγραμματισμός

Αστικός προγραμματισμός/πόλης προγραμματισμός/προγραμματισμός για το κοινοτικό /Planning για τη ζώνη ανάπτυξης

Σχέδιο οικοδόμησης

Κατοικημένο σχέδιο/σχέδιο δημόσιου κτιρίου/σχέδιο βιομηχανικού κτηρίου

Δημοτικό σχέδιο

Το γενικό δημοτικό αέριο του /Urban σχεδίου εφαρμοσμένης μηχανικής & η βιομηχανική διάθεση λυμάτων & απορριμάτων προγραμματισμού αερίου σχεδιάζουν/σχέδιο δρόμων & γεφυρών

Σημείωση: Το προαναφερθε'ν πεδίο των εργασιών δεν καλύπτει την επιστημονική έρευνα τεχνολογίας, την ανάπτυξη ακίνητων περιουσιών και την επιχείρηση κατασκευής προγράμματος.

Ειδικό εμπορικό σχέδιο

Σχέδιο τοπίων σχεδίου νοημοσύνης οικοδόμησης/εσωτερικό τμήμα επαλήθευσης σχεδίων σχεδίου/κατασκευής

 

 

Διαθέσιμα πρότυπα σχεδίου:

Μετά από πολλά έτη υπερπόντιας λειτουργίας προγράμματος, ΔΙΑΣΗΜΑ έχει την πλούσια εμπειρία στο ξένο σχέδιο κατασκευαστικών προγραμμάτων και εξοικειωθείτε με τα περισσότερα συνήθως χρησιμοποιημένα πρότυπα σχεδίου όπως ASTM, JIS, τις BS, την ΕΕ, AS/NZS κ.λπ.

Ειδικά στην πτυχή των προτύπων σχεδίου της Αμερικής και της Ευρώπης, είναι αρκετά πεπειραμένο και ειδικευμένο.

Λήψη του παραδείγματος του τομέα κατασκευής χάλυβα. Έναντι της διαφοράς μεταξύ του κινεζικό υλικό και αμερικανικό τυποποιημένο υλικού χάλυβα ή IPE (ευρωπαϊκά πρότυπα) υλικού, ΔΙΆΣΗΜΟΣ έχει ένα ώριμο σύστημα για την αντικατάσταση ακτίνων χάλυβα τώρα. Με άλλα λόγια, ακόμη και μας παρέχετε τα σχέδια που σχεδιάζονται από οποιοδήποτε τυποποιημένο, ΔΙΑΣΗΜΟΣ μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε τα κινεζικά τμήματα χάλυβα αντί οποιουδήποτε ειδικού τυποποιημένου μεγέθους τέλεια μετά από τον υπολογισμό εάν επεξεργασία ανάγκης στην Κίνα, είτε χρησιμοποιήστε το αρχικό υλικό χωρών που σχεδιάζει σύμφωνα με την ανάγκη του πελάτη.

 

ΔΙΑΣΗΜΗ είναι συμμετέχουσα στον προγραμματισμό, το σχέδιο και τις διαβουλεύσεις εφαρμοσμένης μηχανικής, το EPC, και ολόκληρη την υπηρεσία διαδικασίας των κατασκευαστικών προγραμμάτων. Το επιχειρησιακό πεδίο των ΔΙΑΣΗΜΩΝ διάφορων τομέων καλύψεων της Οικοδομικής Βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των ειδικοτήτων του τομέα δύναμης όπως τον αέρα, του ηλιακού, ηλεκτρικού, πετροχημικού τομέα, της πτυχής υποδομής, του εμπορικού και κατοικημένου τομέα ακίνητων περιουσιών, της μεταλλείας και του τομέα μηχανημάτων και ούτω καθεξής, τι είναι περισσότερος, εστιάζουμε επίσης στην υπόγεια διαστημική ανάπτυξη, τον προγραμματισμό, την αρχιτεκτονική, την περιβαλλοντική εφαρμοσμένη μηχανική, το αστικό τοπίο, τη γεωτεχνική εφαρμοσμένη μηχανική, την έρευνα, τη δοκιμή επιθεώρησης, τη διαχείριση κατασκευής, το EPC, και κ.λπ…. Η περιεκτική δύναμη του ΔΙΑΣΗΜΟΥ ήταν μεταξύ των τοπ δημοτικών επιχειρήσεων εφαρμοσμένης μηχανικής στην Κίνα.

 

 

Τυποποιημένο σχέδιο

Διατύπωση των προτύπων & των κωδίκων/του τυποποιημένου σχεδίου σχεδίων

Τεχνολογία κτηρίου

Πράσινη τεχνολογία τεχνολογίας κτηρίων/εξοικονόμησης ενέργειας ευρωβουλευτή/τεχνολογία οικονομίας επιστημονικής έρευνας & τεχνολογίας σχεδιασμού/οικοδόμησης

Αρχιτεκτονική ιστορία

Ιστορική έρευνα κτηρίου/σχέδιο παραδοσιακού κτηρίου

 

Η ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, το ΕΠΕ ως μεγάλης κλίμακας σχέδιο & κατασκευαστικά στην έρευνα εφαρμοσμένης μηχανικής & σχέδιο, οι διαβουλεύσεις εφαρμοσμένης μηχανικής και γενικό συμβαλλόμενος κ.λπ., ΔΙΆΣΗΜΕΣ έχουν τα πιστοποιητικά της έγκρισης για ανεξάρτητα να συμμετάσχουν σε ξένη οικονομική συνεργασία και λειτουργία και εισαγωγή & εξαγωγή. Μετά από επαγγελματική υπηρεσία πολλών ετών, περιεκτικό σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, περιεκτική έρευνα εφαρμοσμένης μηχανικής, διαβουλεύσεις εφαρμοσμένης μηχανικής και εφαρμοσμένη μηχανική που ερευνούν & που χαρτογραφούν, η επιχείρησή μας είναι σε θέση να αναλάβει τις διαβουλεύσεις, την έρευνα & το σχέδιο, τη γενική εργολαβία εφαρμοσμένης μηχανικής, την προσφέρουσα αντιπροσωπεία, τη επίβλεψη εφαρμοσμένης μηχανικής και τη διαχείριση του προγράμματος των διάφορων βιομηχανιών και της επεξεργασίας του χάλυβας-βασισμένου στον προϊόντος, και τις γενικές κατασκευές των χάλυβα-σκυροδέματος μικτών προγραμμάτων. Εκτός αυτού, μπορεί να αναλάβει το ειδικό σχέδιο, την αξιολόγηση, την αγορά αξιολόγησης και εξοπλισμού της προστασίας του περιβάλλοντος, το γεωλογικό κίνδυνο, τη γεωλογική έρευνα, τη συντήρηση εδάφους & νερού, την ασφάλεια σεισμού, τη σωλήνωση πίεσης και τα δοχεία πίεσης.

ΔΙΑΣΗΜΟΣ έχει συμμετεχθεί στην κατασκευή του επιστημονικού και αποδοτικού σύγχρονου επιχειρηματικού συστήματος διαχείρισης, τη συνεχή βελτίωση του εταιρικών συστήματος λειτουργίας και του μηχανισμού διαχείρισης και τη σταθερή αναβάθμιση του αδύνατου διοικητικού επιπέδου. Έχει καθιερώσει μια ποιότητα, ένα περιβάλλον, μια υγιεινή της εργασίας & το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας που καλύπτουν όλους τους επιχειρησιακούς τομείς του και το σύστημα διαχείρισης στοχεύοντας σε μια διεθνή εταιρία εφαρμοσμένης μηχανικής με το σχέδιο ως κύριες και σχέδιο ενσωμάτωσης, αγορά, κατασκευή και ανάθεση.

 

Εκτός από το διάφορο σχέδιο και τη μηχανική υπηρεσία, ΔΙΑΣΗΜΗ Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Hangzhou, το ΕΠΕ είναι επίσης επαγγελματικό στην κατασκευή, βιομηχανία ανάπτυξης ακίνητων περιουσιών, στον τομέα της επιστημονικής έρευνας, της εγκατάστασης εξοπλισμού, της διακόσμησης, του δημοτικής δρόμου και της γέφυρας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ενεργειακής αποδοτικότητας, των διοικητικών μεριμνών και της διανομής, κ.λπ. των μεγάλων ομίλων επιχειρήσεων συνολικά.

Εμπορική χαμηλή δομή χάλυβα ανόδου που χτίζει τα αρχιτεκτονικά και δομικά σχέδια εφαρμοσμένης μηχανικής

Στοιχεία επικοινωνίας
FAMOUS Steel Engineering Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr gao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Δομικός χάλυβας Fabrications

Αδιάβροχος και προ-κατασκευασμένος προκατασκευασμένος δομικός χάλυβας Fabrications χάλυβα

Προ-κατασκευάζοντας συστατικός δομικός χάλυβας Fabrications για το βιομηχανικό κτήριο χάλυβα

Ένωση, φρενάρισμα, κύλισμα και ηλεκτρικός γαλβανισμένος, δομικός χάλυβας Fabrications ζωγραφικής

Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Ευρεία έκταση προ-που κατασκευάζει το βιομηχανικό πλαίσιο κτηρίων χάλυβα, κινητό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα επεξεργασίας δομικού χάλυβα για το πλαίσιο αποθηκών εμπορευμάτων

Κινητή βιομηχανική αντίσταση πυρκαγιάς επεξεργασίας κτηρίων χάλυβα που χρωματίζεται

Μονωμένες επιτροπές σάντουιτς

Αλεξίπυρη EPS επιτροπή σάντουιτς για τον τοίχο οικοδόμησης χάλυβα, επένδυση στεγών

Μονωμένες γυαλί επιτροπές σάντουιτς ανθεκτικές στη θερμότητα για την επένδυση

Prefab σπίτι θερμικής μόνωσης επιτροπών τοίχων σάντουιτς 50mm PU

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βιομηχανικά κτίρια χάλυβα προμηθευτής. © 2012 - 2020 structural-steelbuilding.com. All Rights Reserved.